chrome firefox opera safari iexplorer

У Львові проведуть100 безкоштовних нічних екскурсій

24 липня 2012 о 09:41

З 27 до 29 липня гості та мешканці Львова матимуть нагоду в рамках програми «Ніч у Львові» відвідати близько 100 безкоштовних нічних екскурсій, театралізованих дійств, мистецьких перформансів у музеях, театрах, галереях та багато іншого. Про це УНН повідомили у прес-службі міськради Львова.

«Проект „Ніч у Львові“ вже вдруге стартує у Львові. Цьогоріч ми сподіваємося не менш успішно його провести. Тепер до нас їдуть більше туристів з інших міст України, Європи та США. Для цього ми охопили різні цільові аудиторії, для поширення інформації ми спілкуємося з різними туристичними операторами Львова, а також інших міст України, тому, власне, й очікуємо велику кількість туристів. Ми тішимося, що про Львів дізнається все більше людей», – розповів заступник начальника відділу промоції ЛМР Марта Іванишин.

Крім того, що відвідувачі вперше побачать нічний Львів з вежі Ратуші, вони також зможуть прогулятися підземеллями, відчути таємничість Личаківського цвинтаря, пізнати «Легенди старого Львова» із львовознавцем Ільком Лемком. І це лише невелика частина того, чим «Ніч у Львові» зустріне всіх своїх гостей.  До насиченої програми акції також долучилися Музей пивоваріння, який запропонує дегустацію пива, а також театралізована екскурсія «Нічна варта Львова». Цьогоріч компанія «Чудо Тур» презентує нові туристичні маршрути, а також Історичний музей, який ж незмінним партнером «Ночі у Львові», презентуватиме свої установи: палац Бандінеллі, Італійське подвір’я, музей «Арсенал».

Нагадаємо, у п’ятницю, 27 липня, усі заходи програми «Ніч у Львові» будуть безкоштовними. На вихідні, 28 та 29 липня, буде встановлено індивідуальну символічну ціну від кожного з учасників.