chrome firefox opera safari iexplorer

«Ніч у Львові» збере туристів і львів’ян 27-29 липня

23 липня 2012 о 13:44

У п’яницю всі екскурсії будуть безкоштовними, у інші два дні – зі знижками. Також для усіх бажаючих проведуть майстер-класи, на яких навчатимуть танцювати танго.

Заступник начальника відділу промоції Львівської міської ради Марта Іванишин розповіла, що реєстрація на «Ніч у Львові» триває на сайті lviv.travel, де вже зараз зареєструвалось 800 осіб.

«Є інтерес з інших міст та країн. Туроператори в Україні отримали інформацію про наш проект. Минулого року на проекті було близько 3 тис. учасників», – сказала вона. Серед новинок цьогорічного проекту: нова театралізована екскурсія з виходом на вежу Ратуші, які готує театр «Воскресіння». Дійство відбуватиметься в дусі середньовіччя, дійовими особами будуть монах і закохана пара. Також відвідувачі зможуть прогулятися підземеллям міста.

До програми також долучається Музей пивоваріння, який запропонує дегустацію пива, театралізована екскурсія містом «Нічна варта Львова».

Директор «Чудо-тур» Лев Підлісецький розповів, що компанія запроваджує нові екскурсії: «Легенди старого Львова», «Львів – місто кохання», «Львів за «бабці» Австрії», «Львів багатонаціональний».

«Перша екскурсія двогодинна, інші – тривалістю годину. Це екскурсії від Ілька Лемка… Екскурсія чудо-бусом буде не лише автобусна, але й з виходом на Личаківський цвинтар і до церкви Юра. Вся екскурсія буде на семи мовах», – сказав він.

На ряд проектів реєстрація завершена у зв’язку з великою кількістю бажаючих. Зокрема, це театралізована екскурсія підземеллями Львова (п'ятниця), вечірня екскурсія будинком Соломії Крушельницької (п'ятниця), нічна екскурсія палацом Потоцьких (п'ятниця).

Джерело: ZAXID.NET
Розділи: Новини культури

23 квітня

Інші дати
Народився Василь Земляк (Вацик)
(1923, - с. Конюшівка Вінницької обл. - 1977) - український письменник, видавець, кіносценарист.  Найбільше визнання здобула дилогія "Лебедина зграя" (фільм "Вавилон - ХХ") і "Зелені млини".
Розгорнути
Народився Григорій Тютюнник
(1920, с.Шипівка Полтавська область – 1961) - український письменник. Автор роману «Вир».
«Кажуть, що дуже мудрий чоловік оту всю техніку військову видумав. А я мислю так, що якби найшовся такий, що все оте попалив, той був би наймудріший...» (Григорій Тютюнник
Розгорнути
Народився Іван Шмальгаузен
(1884, м. Київ - 1963) - біолог. Всесвітньо відомий теоретик еволюційного вчення XX ст.
Розгорнути