chrome firefox opera safari iexplorer

Сьогодні відбудеться матч «Шахтар» — «Зеніт»

19 жовтня 2011 о 10:52

Напередодні матчу 3-го туру групового турніру Ліги чемпіонів між донецьким «Шахтарем» і пітерським«Зенітом» прогнозами на поєдинок поділилися колишні гравці обох клубів.

ШАХТАР — ЗЕНІТ. Відеотрансляція (початок — 21:45)

Юрій Вернидуб, тренер «Зорі», екс-гравець «Зеніту» — 2:1.

«Хочу побачити цей поєдинок з трибун „Донбас-Арени“, оскільки, впевнений, команди подарують глядачам справжнє свято футболу. Швидше за все, мене будуть переповнювати суперечливі емоції. З одного боку, в „Зеніті“ я провів чотири прекрасних роки своєї кар'єри, з іншого ж — „Шахтар“ є українською командою.

Але оскільки я громадянин України, все ж більше буду підтримувати саме „гірників“. Та й не повинні донеччани, маючи таких висококласних футболістів і демонструючи симпатичну гру, займати останнє місце в своїй групі, адже програш в поєдинку з пітерцями може звести шанси підопічних Мірчі Луческу на вихід з групи до мінімуму».

Роман Максимюк, півзахисник «Волині», екс-гравець «Зеніту» — 1:2.

«Я намагаюся дивитися матчі за участю моїх колишніх команд. Судячи з них, можу сказати, що пітерці нині на хорошому ходу. Не в останню чергу тому, що футболісти відчувають себе дуже впевнено. Це підтверджує і В'ячеслав Малафєєв, з яким ми періодично телефонуємо один одному.

„Шахтар“ же, на мою думку, здав. Як у чемпіонаті, так і в єврокубках „гірники“ вже не є настільки грізною силою, як раніше. Знову ж таки, не бачу у підопічних Мірчі Луческу такої психологічної стійкості, як у гравців „Зеніта“. Тому я думаю, що гості здобудуть перемогу».

Олег Смолянінов, екс-півзахисник «Шахтаря» і «Зеніту» — 2:0.

«Вважаю, що майбутній поєдинок буде дуже цікавим. Обидві команди демонструють видовищний атакуючий футбол. Але якщо говорити про шанси клубів на перемогу, то 60 на 40 на користь підопічних Мірчі Луческу.

Напередодні від'їзду до Донецька „Зеніт“ втратив через травми двох ключових футболістів — Анюкова і Кержакова, які зараз набрали відмінну фізичну форму. Я впевнений, що головний тренер санкт-петербурзького клубу Лучано Спаллетті знайде їм відповідні заміни, хоча ці двоє на голову сильніші за всіх можливих змінників. Їх відсутність може серйозно вплинути на результат зустрічі».

Джерело: ТСН
Розділи: Здорова Спорт в Україні