chrome firefox opera safari iexplorer

Завтра стартує інформаційна кампанія «Червона Картка»

26 жовтня 2011 о 11:48

Завтра о 16:00 в рамках Національного соціального проекту до Євро-2012 «Давай разом» відбудеться презентація інформаційної кампанії «Червона Картка» за участі Андрія Шевченка, Ані Лорак, Василя Вірастюка та Гайтани. Про це УНН повідомили в прес-службі Держслужби молоді та спорту.

Інформаційна кампанія "Червона Картка« спрямована на привернення уваги молоді до проблем нетолерантного ставлення до ВІЛ-позитивних людей, а також до запобігання інфікуванню ВІЛ, протидії насильству, сексуальній експлуатації, питань гендерної нерівності в суспільстві.

Відомі українські зірки показують червону картку головним проблемам молоді та закликають разом їх подолати.

Місце проведення: зала готелю Рів’єра, 7 поверх, вул. Сагайдачного, 15, Київ.

Довідка УНН: Національний соціальний проект до Євро-2012 „Давай разом!“ передбачає проведення у всіх регіонах України соціально-інформаційної кампанії „Червона картка“, організацію та проведення дитячих та молодіжних турнірів з футболу» Чесна гра", а також заходів з організації змістовного дозвілля дітей та молоді «Другий тайм».

Проект реалізовується Державною службою молоді та спорту спільно з Представництвом ООН в Україні, Дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ), Об'єднаною програмою ООН з питань ВІЛ/СНІДу (ЮНЕЙДС), Фондом народонаселення ООН, Проектом ООН «Молоді футбольні волонтери», Координатором проектів ОБСЄ в Україні, Німецьким товариством міжнародного співробітництва (GIZ), Міжнародним жіночим правозахисним центром «Ла Страда — Україна» та іншими організаціями.

25 квітня

Інші дати
Вероніка Черняхівська 
1900 – українська письменниця, поетеса-лірик, перекладачка (медичні праці, «Місячна долина» Дж. Лондона, «Прорість» Е. Золя, «Олівер Твіст» Ч. Діккенса). Онука письменника М. Старицького.
Розгорнути
Народився Микола Трублаїні (Трублаєвський Микола)
(1907, с. Вільшанка, Вінницька область – 1941) - український письменник, автор творів для дітей та юнацтва - «Мандрівки», «Шхуна «Колумб», науково-фантастичного роману «Глибинний шлях».
«Будь хоробрим, витривалим. Це потрібно для Батьківщини, для тебе самого. Учись у мужніх, кмітливих, стійких, наслідуй їх. Вони допоможуть тобі стати справжнім громадянином...» (Микола Трублаїні)
Розгорнути