chrome firefox opera safari iexplorer

Київ отримав диплом Кабміну за кращий благоустрій

11 листопада 2011 о 11:32

За перемогу у Всеукраїнському конкурсі «Населений пункт найкращого благоустрою і підтримки громадського порядку» за 2010 рік Києву вручили перехідний кубок та диплом Кабінету Міністрів України. Про це УНН повідомили у прес-службі КМДА.

«Приємно, що Київ посів перше місце за благоустрій. Проте ми не можемо бути задоволені тією ситуацію, яка склалася у місті упродовж осіннього місячника з благоустрою. Під час колегії, яка днями відбулася у КМДА, ми критикували роботу комунальників та звільняли людей за бездіяльність. Ми хочемо, щоб Київ став кращим і змагався не тільки з містами України, а вийшов на європейський рівень. У нас є напрацьовані програми, сильний кадровий потенціал, ми докладемо максимум зусиль і разом з киянами зробимо місто кращим і чистішим», – сказав перший заступник голови КМДА Олександр Мазурчак.

Нагадаємо, що зазначений конкурс проводиться з 2000 року. Він покликаний сприяти покращенню рівня благоустрою населених пунктів нашої держави та внести здоровий дух суперництва між різними містами, селами та селищами за звання кращого населеного пункту у певній категорії.

20 квітня

Інші дати
Павло Луспекаєв
1927 –  кіноактор. Знімався в фільмах: роль Верещагіна («Біле сонце пустелі»), «Республіка ШКІД», «Піднята цілина», «Вся королівська рать».
Розгорнути
Ґео (Юрій) Шкурупій 
1903 – український прозаїк, поет, представник напрямку панфутуризм; редактор, кіносценарист.
Розгорнути
 Володимир Шульгін 
1894 – студентський діяч, син Якова Шульгіна, організатор і керівник Української Студентської Громади в Києві. Загинув у бою під Крутами.
Розгорнути