chrome firefox opera safari iexplorer

Київ обирає кращий туристичний слоган і логотип

26 вересня 2011 о 12:26

З 30 вересня до 15 лютого наступного року в Києві триватиме конкурс на кращий туристичний слоган і туристичний логотип міста. Про це УНН повідомили у прес-службі КМДА.

Їх буде використано в рекламних, комунікаційних та інших заходах для формування позитивного іміджу української столиці за кордоном, збільшення її привабливості на міжнародній туристичній арені. Відповідне розпорядження підписав голова Київської міської державної адміністрації Олександр Попов.

Логотип передбачатиме графічні елементи, образи, шрифти, кольорові рішення, а слоган – ключову ідею. Кінцевий термін подання конкурсних робіт – 20 жовтня 2011 року (за поштовими штемпелями).

Заступник голови КМДА Олександр Пузанов зазначив: «Київська влада чекає на яскраві креативні ідеї та сучасні дизайнерські рішення, що дозволять якнайліпше передати красу та індивідуальність української столиці».

«Творче змагання відбуватиметься у три етапи. Перший – передбачає відбір професійним журі 10-ти робіт фіналістів, їхні імена назвуть не пізніше 15 листопада. На другому етапі кияни самі оцінюватимуть відібрані роботи. На третьому ж етапі їх оцінюватимуть іноземці. Способи підрахунку голосів можуть включати соціологічні опитування, СМС-голосування, інтернет-голосування тощо», – сказав О.Пузанов.

Переможцем стане той, хто набере найбільше балів за підсумками другого і третього етапів. Його очікуватиме грошова премія розміром 50 тисяч гривень.

26 квітня

Інші дати
Леонід Плющ
1939 –  математик, публіцист, учасник правозахисного руху в СРСР. Дисидент. Член Ініціативної групи захисту прав людини, член Закордонного представництва Української Гельсінської групи.
Розгорнути
Народився Станіслав Тельнюк
(1935, с.Іскрівка Запорізька область – 1990) - український письменник, літературний критик, редактор, перекладач.
Розгорнути
Народився Микола Зеров
(1890, м.Зіньків Полтавська область - 1937) - український літературознавець, лідер «неокласиків», майстер сонетної форми і блискучий перекладач античної поезії.
Емаль Дніпра, сліпучо-синій сплав. Газон алей і голе жовтоглиння, І в поводі прозорого каміння Зелені луки — як розлогий став. Ніколи так жадібно не вбирав Я красоти весняного одіння, Пісок обмілин, жовтобоке ріння, Брунатні лози і смарагди трав. (Микола Зеров)
Розгорнути