chrome firefox opera safari iexplorer

Київ отримає мільярд на метро від Кабміну

20 січня 2012 о 09:55

Кабінет міністрів затвердив прядок використання у 2012 році коштів для будівництва лінії метрополітену на житловий масив Троєщина.

Законом «Про Державний бюджет на 2012 рік» передбачені кошти для здійснення Києвом функцій столиці, в тому числі будівництво метрополітену до житлового масиву Троєщина, в обсязі 1 мільярд гривень, пише Kievpress.

Головним розпорядником цих коштів визначене Міністерство фінансів.

Також бюджетні кошти спрямовуються на розвиток об'єктів житлово-комунального господарства, транспортної інфраструктури, соціально-культурної сфери, освіти, охорони здоров'я, придбання медичного обладнання, оновлення парку трамвайних вагонів, проектування, розробку проектно-кошторисної документації.

Як відомо, у 2012 році місто планує відкрити станції метро «Іподром» і «Теремки», а також почати роботи з будівництва четвертої гілки в напрямку житлового масиву Троєщина.

29 березня

Інші дати
Марія Вольвач
1841 – українська поетеса, письменниця, громадсько-культурна діячка.
Розгорнути
Народилася Марійка Підгірянка
1891 – Марійка Підгірянка (Марія Ленерт-Домбровська) – українська поетеса, педагог. Авторка збірки поезій «Відгуки душі», поеми «Мати-страдниця», книжок для дітей «Вертеп», «Святий Миколай на Підкарпатській Русі», «Малий Василько», «Кравчиня Маруся», «Юркова мандрівка», «Зайчик і Лисичка», байок, казок, пісень, загадок.
«Спіть, діточки, спіть, Віченька стуліть ! Дрібен дощик стукотить, Вікнам казку гомонить… Дрібен дощик пада там, А тут тихо, тепло нам. При матусі рідненькій, У світличці чистенькій. Спіть, діточки, спіть. Віченька стуліть» (Марійка Підгірянка)
Розгорнути