chrome firefox opera safari iexplorer

У Києві будується найвищий в Україні будинок

03 листопада 2011 о 08:23

У Києві будується 54-поверховий хмарочос. Про це повідомили в прес-службі Мінрегіону.

"Найвищим об'єктом, погодженого Міністерством як експериментальне будівництво, є 54-поверховий громадський, торгово-офісний, готельний комплекс з апартаментами підвищеної комфортності, підземним та надземним паркінгами на перетині вул. Борщагівська та Повітрофлотського проспекту у Шевченківському районі м. Києва. Його висота становить 232,8 м ", — йдеться в повідомленні.

Загалом в Україні за програмою експериментального будівництва заплановано зведення 25 будинків підвищеної поверховості. З них 6 вже збудовано, 8 об'єктів зараз будується, на 11 об'єктах будівництво призупинено.

Нагадаємо, у столиці України розташовано найбільше висотних будинків.

24 квітня

Інші дати
Народився Дмитро Білоус
(1920, с.Курмани Сумська область - 2004) - український поет, перекладач, літературний критик, громадський діяч. Лауреат Національної премії України ім. Т.Шевченка за книгу «Диво калинове».
Вдягла весна мережану сорочку У день святий звільнившись од турбот І підіймає волошкові очі До віщих, до церковних позолот; Душа стає в цю днину молодою, Забувши, що слова бувають злі І помняться старання добротою, На щедрому пасхальному столі. (Вадим Крищенко)
Розгорнути
Народився Олександр Духнович
(1803, с. Тополі, Словаччина – 1865) - український письменник, культурний діяч, педагог.
Розгорнути