chrome firefox opera safari iexplorer

В Україні видаватимуть всесвітньовідомі журнали

25 листопада 2011 о 19:17

Esquire вийде в першій половині, а National Geographic в другій половині року, заявила в інтерв'ю галузевому виданню МедіаБізнес гендиректор видавця журналів в Україні Sanoma Media Ukraine Юлія Стефанишина.

«З Esquire ми плануємо вийти в березні і це буде „квітневий“ номер. Ми на стадії узгодження головного редактора. На наступному тижні ми будемо знати ім'я. Зараз ми проводимо співбесіди з американськими колегами серед претендентів», — повідомила вона.

При цьому топ-мнеджер в черговий раз нагадала, що концепція української версії видання буде найбільше нагадувати британську, а не російську.

Так само генеральний директор Sanoma Media Ukraine Юлія Стефанишина стверджує, що український National Geographic буде запущено до кінця 2012 року.

За словами Стефанишиної, останнім часом журнал змінив концепцію і пише про популярну науку, і його аудиторія збігається з адресною за іншими проектами видавничого дому. Робота з підготовки видання почнеться в квітні-травні наступного року.

«Ми хотіли б випустити перший номер ще до початку 2013 нового року» — сказала пані Стефанишина.

Нагадаємо, в кінці 2010 року повідомлялося, що видавництво Sanoma Magazines Ukraine планує повернутися до питання запуску української версії журналу Esquire наприкінці 2011 — початку 2012 року.

27 квітня

Інші дати
Народився Олександр Беретті
(1816, м.Петербург, Росія – 1895) – український та російський архітектор, син Вікентія Беретті. Участник проектування Володимирського собору в Києві. За проектами Олександра Беретті збудовано 23 будівлі в ряді міст України. За проектами його батька Вікентія Беретті (14.06.1781 – 1842) в Києві збудовані будівлі Київського університету, обсерваторії і інституту благородних дівиць (нині Жовтневий палац).
Зелена піна лісу молодого Дрімотно плеще, як на морі шум. Блакитні тіні впали на дорогу, Заворожили мудрі бджоли ум. Стоять дуби замислено і строго. Тут — перейшовши молодий самум — Собі поставлю келію убогу, Щільник пахучий для останніх дум. (Максим Рильський)
Розгорнути