chrome firefox opera safari iexplorer

Віталій Кличко погодився на бій з Девідом Хеєм

23 листопада 2011 о 12:15

Екс-чемпіону світу в двох вагових категоріях британцю Девіду Хею надали три тижні на те, щоб дати свою згоду на бій з чемпіоном WBC в суперважкій вазі українцем Віталієм Кличком. Про це розповів менеджер братів Кличків Бернд Бенте.

31-річному британцеві дали час до середини грудня на те, щоб або погодитися на проведення дуже прибуткового бою в лютому або березні наступного року, або забути про нього назавжди, інформує «Чемпіон».

«Незалежно від того, що вирішить Хей, Віталій оголосить про свій наступний поєдинок через тиждень після того, як його брат Володимир проведе бій з Мормеком (цей поєдинок запланований на 10 грудня)», – сказав він.

«Це найбільший бій в суперважкій вазі, який захопив би уяву публіки. Немає іншого бійця, який викликав би таку ж зацікавленості з боку британських телеканалів. Тайсон Ф’юрі не зацікавлений в поєдинку ні з одним із братів. Ми ведемо переговори, і Хей сказав, що вийде з відставки, щоб битися з Кличком», – додав Бенте.

Джерело: ZIK
Розділи: Здорова Спорт в Україні

19 квітня

Інші дати
Мар’ян Крушельницький
1897 – український актор, режисер. Один із фундаторів українського театру.
Розгорнути
Народився Марко Бараболя (Рознійчук Іван Федорович)
(1910, с.Ділове Закарпатська область - 1945) - український письменник-сатирик, «королем закарпатського гумору» називали його сучасники.
«Не сумуйте, полонини ! Засихайте, сльози! Зацвітайте, черемшини! Смійтесь, верболози» (Марко Бараболя)
Розгорнути