chrome firefox opera safari iexplorer

Ввечері у столиці виступить Монсеррат Кабальє

11 листопада 2011 о 11:25

Легендарна Монсеррат Кабальє — у Києві. Сьогодні вона виступить із єдиним концертом у столичному палаці «Україна».

Іспанська оперна діва обіцяє потішити слухачів уривками з популярних оперет та іспанськими народними піснями. Виступатиме Кабальє у супроводі Державного академічного симфонічного оркестру України. На сцену вийде і український тенор Володимир Гришко. Разом виконають уривок з оперети Йоганна Штрауса «Весела вдова».

Володимир Гришко, оперний співак: "Попросили її заспівати більш популярні - хіти, так скажем, всім відомі пісні. І я думаю, що вона це зробить".

Монсеррат Кабальє, оперна співачка: "Подейкували, що це мій прощальний тур. Утім, хочу вас запевнити — попереду в мене ще 5 концертних сезонів. Просто не можу уявити, що колись не співатиму. Я дуже рада бути тут!"

25 квітня

Інші дати
Вероніка Черняхівська 
1900 – українська письменниця, поетеса-лірик, перекладачка (медичні праці, «Місячна долина» Дж. Лондона, «Прорість» Е. Золя, «Олівер Твіст» Ч. Діккенса). Онука письменника М. Старицького.
Розгорнути
Народився Микола Трублаїні (Трублаєвський Микола)
(1907, с. Вільшанка, Вінницька область – 1941) - український письменник, автор творів для дітей та юнацтва - «Мандрівки», «Шхуна «Колумб», науково-фантастичного роману «Глибинний шлях».
«Будь хоробрим, витривалим. Це потрібно для Батьківщини, для тебе самого. Учись у мужніх, кмітливих, стійких, наслідуй їх. Вони допоможуть тобі стати справжнім громадянином...» (Микола Трублаїні)
Розгорнути