chrome firefox opera safari iexplorer

Перед українськими в'язнями виступить фінська співачка

14 травня 2012 о 10:11

Фінська співачка Ніна Астром виступить перед українськими засудженими.

Як повідомили УНІАН у прес-службі Державної пенітенціарної служби України, співачка, яка представляла Фінляндію на конкурсі пісні «Євробачення-2000» у Стокгольмі, перебуватиме в Україні 15-20 травня.

Це другий візит Н.Астром до України, він відбудеться на запрошення голови правління Української міжконфесійної християнської місії «Духовна та благодійна опіка в місцях позбавлення волі» священика Віктора Яценка.

До програми візиту включено проведення благодійних концертів для засуджених та персоналу установ Державної пенітенціарної служби України у Вінницькій, Житомирській та Хмельницькій областях, поінформували в прес-службі.

18 травня відбудеться концерт співачки для персоналу апарату Державної пенітенціарної служби України.

24 квітня

Інші дати
Народився Дмитро Білоус
(1920, с.Курмани Сумська область - 2004) - український поет, перекладач, літературний критик, громадський діяч. Лауреат Національної премії України ім. Т.Шевченка за книгу «Диво калинове».
Вдягла весна мережану сорочку У день святий звільнившись од турбот І підіймає волошкові очі До віщих, до церковних позолот; Душа стає в цю днину молодою, Забувши, що слова бувають злі І помняться старання добротою, На щедрому пасхальному столі. (Вадим Крищенко)
Розгорнути
Народився Олександр Духнович
(1803, с. Тополі, Словаччина – 1865) - український письменник, культурний діяч, педагог.
Розгорнути