chrome firefox opera safari iexplorer

Львів засипає снігом, а в Криму розквітли проліски

20 грудня 2011 о 12:36

Львівській області синоптики обіцяють сніг в той час, як в Криму розпочалася активна торгівля пролісками, повідомляє ТСН.

Так, у Сімферополі міліція припинила незаконну торгівлю первоцвітами в одному з підземних переходів столиці АРК.

56-річна місцева мешканка продавала проліски, що виросли в неї на подвір'ї, по 3 гривні за букетик. Відносно жінки було складено адміністративний протокол та вилучені три букети, що були при ній.

Зазначимо, в Україні заборонено продаж первоцвітів, занесених до Червоної книги, зібраних не тільки в природі, а й вирощених в штучних умовах.

Також варто додати, що у Львівській області та у Львові 20 грудня випаде сніг, темература повітря коливатиметься від 7°С морозу вночі до 3°С морозу вдень, а в місті від 0 до 4°С морозу.

Водночас за повідомлення МНС України, на заході країни помірні та сильні опади у вигляді дощу з переходом у мокрий сніг (в карпатському регіоні дуже сильний та сильний мокрий сніг).

Окрім цього, 20 грудня у більшості центральних, південних областей, а вдень і на півночі Лівобережжя місцями сильний мокрий сніг та дощ; у південній та східній частинах окремі пориви вітру 15-20 м/с.

19 квітня

Інші дати
Мар’ян Крушельницький
1897 – український актор, режисер. Один із фундаторів українського театру.
Розгорнути
Народився Марко Бараболя (Рознійчук Іван Федорович)
(1910, с.Ділове Закарпатська область - 1945) - український письменник-сатирик, «королем закарпатського гумору» називали його сучасники.
«Не сумуйте, полонини ! Засихайте, сльози! Зацвітайте, черемшини! Смійтесь, верболози» (Марко Бараболя)
Розгорнути