chrome firefox opera safari iexplorer

Новий роман від Міли Іванцової

24 грудня 2011 о 14:46

«Ключі від ліфта» — саме таку назву носить нова книжка Міли Іванцової, яка одночасно вийшла українською та російською мовами. Роман вийшов друком у видавництві «Клуб Сімейного Дозвілля», перший сукупний наклад двомовного варіанту склав 25 тисяч примірників.

Сюжет нового роману Міли Іванцової, розгортається навколо загадкових ключів від долі, які потрапляють до рук головних героїв-друзів від вуличної провидиці. Один ключ — від щасливої, інший — від пропащої. Друзі з дитинства ділили все навпіл, тому вирішують розіграти в «російську рулетку» шанс на нове життя. Кнопка ліфта у двох різних під’їздах увімкне механізм їхніх пригод, аж раптом світло згасне, а поруч опиниться фатальна жінка — для кожного своя. Жінки теж виявляться подругами, проте дружать вони не з дитинства, а з моменту знайомства у закордонному борделі. Лише диво допомогло дівчатам утекти на батьківщину, і тепер доля розпорядилася ключами від їхнього щастя на власний розсуд і віддала їх до рук двох молодих чоловіків.

Авторка передмови до роману «Ключі від ліфта», письменниця та журналістка Ірен Роздобудько, відмітила про книжку наступне: «Усі чотири долі головних героїв несподівано переплітаються в мить, коли зупиняються ліфти… Це, власне, і стає рушійною силою сюжету книжки. Кожен, безумовно, побачить в романі щось своє. Але неодмінно зачепить читача думка про ті символічні ключі, які можуть змінити твою долю або лишитися невикористаними». Варто додати, що перша презентація роману «Ключі від ліфта» пройде 12 січня у київській Книгарні «Є».

Новину додав Kolya

19 квітня

Інші дати
Мар’ян Крушельницький
1897 – український актор, режисер. Один із фундаторів українського театру.
Розгорнути
Народився Марко Бараболя (Рознійчук Іван Федорович)
(1910, с.Ділове Закарпатська область - 1945) - український письменник-сатирик, «королем закарпатського гумору» називали його сучасники.
«Не сумуйте, полонини ! Засихайте, сльози! Зацвітайте, черемшини! Смійтесь, верболози» (Марко Бараболя)
Розгорнути