chrome firefox opera safari iexplorer

Під час Євро у Києві пройде унікальний краєзнавчий фестиваль

15 грудня 2011 о 13:55

рада повідомити про старт підготовки

Протягом червня 2012 року у найбільшому в світі музеї під відкритим небом – Національному музеї народної архітектури та побуту «Пирогово», який займає понад 233,5 га землі та розташований на південній околиці Києва, — відбудеться наймасштабніший краєзнавчий Фестиваль «Switch on Ukraine in One Day».

Про це «Рідній країні» повідомив організатор фестивалю — компанія «Local History Ukraine». Захід відбуватиметься за підтримки Міністерства культури України.

Основна ідея фестивалю «Switch on Ukraine in One Day» – це привернення уваги до багатства української культури та демонстрація об`єднання народної творчості та звичаїв різних регіонів України, завдяки унікальній місцевості Музею.

Фестиваль дає можливість кожному відвідувачу поринути в культурне середовище українського народу, доторкнутися до витоків народних традицій, відчути себе справжнім українцем.

Кожного дня на відвідувачів очікують зустрічі з музиками, талановитими майстрами народних ремесел, майстрами солов`їного співу, козацької мужності.

Прогулянка просто неба спонукатиме гостей долучитися та особисто взяти участь в організації українського весілля, Сорочинського ярмарку, Свята Масляної, Фестивалю сала, Козацьких забав та ігор, Фестивалю вареників та багато іншого.
Найцікавіше попереду, відчуй себе справжнім українцем, танцуй гопака, майструй народні витвори та розважайся на традиційних Українських Вечорницях.

Детальніше про підготовку до фестивалю — дивіться тут.

«Рідна країна»

19 квітня

Інші дати
Мар’ян Крушельницький
1897 – український актор, режисер. Один із фундаторів українського театру.
Розгорнути
Народився Марко Бараболя (Рознійчук Іван Федорович)
(1910, с.Ділове Закарпатська область - 1945) - український письменник-сатирик, «королем закарпатського гумору» називали його сучасники.
«Не сумуйте, полонини ! Засихайте, сльози! Зацвітайте, черемшини! Смійтесь, верболози» (Марко Бараболя)
Розгорнути