chrome firefox opera safari iexplorer

Розклад руху столичного транспорту у новорічну ніч

31 грудня 2011 о 08:11

Інформацію про розклад роботи громадського транспорту під час новорічно-різдвяних свят оприлюднив сайт КМДА.

Згідно з розпорядженням глави КМДА Олександра Попова, з 20 години 31 грудня в метро буде збільшено кількість поїздів відповідно до пасажиропотоку, а в ніч на 1 січня роботу "підземки" буде подовжено на 3 години 30 хвилин.

Крім того, також з 20 години 31 грудня "Київпастранс" збільшить кількість автобусів, трамваїв та тролейбусів. А 1 січня 2012 року роботу громадського транспорту подовжать до 4:30 год.

Також буде організовано роботу окремих маршрутів, які курсують від станцій метро в нічний час (після 4:30), із більшим інтервалом руху.

Більше транспорту пустять і 7 січня, на Різдво.

Водночас міська влада звернулася до столичного управління МВС з проханням посилити охорону громадського порядку в Новорічну ніч, особливо у центральній частині Києва.

За необхідності передбачається заборона руху транспорту вулицею Хрещатик від вул. Інститутської до вул. Б.Хмельницького 19 грудня 2011 року з 16:50 до завершення церемонії засвічення Головної новорічної ялинки на Майдані Незалежності.

Важливо, що з 19:00 31 грудня до 6:30 1 січня буде закрито рух усіх видів транспорту вулицею Хрещатик від Бессарабської площі до вул. Інститутської. Окрім того, у цей же час буде закрито рух транспорту (окрім міського пасажирського загального користування та спеціального) на вул. Софійській (від вул. Володимирської до Майдану Незалежності) та прилеглих до неї вулицях; а також на вул. Малій Житомирській (від Майдану Незалежності до пров. Володимирського).

Із 17 години 31 грудня та з 11:00 7 січня на час проведення загальноміських заходів буде заборонено паркування транспорту на проїжджій частині вул. Софійської (від вул. Володимирської до Майдану Незалежності), вул. Малої Житомирської (від Майдану Незалежності до пров. Володимирського), вул. Еспланадної, вул. Рогнідинської (від вул. Шота Руставелі до Еспланадної), вул. Шота Руставелі (від вул. Рогнідинської до вул. Басейної).

24 квітня

Інші дати
Народився Дмитро Білоус
(1920, с.Курмани Сумська область - 2004) - український поет, перекладач, літературний критик, громадський діяч. Лауреат Національної премії України ім. Т.Шевченка за книгу «Диво калинове».
Вдягла весна мережану сорочку У день святий звільнившись од турбот І підіймає волошкові очі До віщих, до церковних позолот; Душа стає в цю днину молодою, Забувши, що слова бувають злі І помняться старання добротою, На щедрому пасхальному столі. (Вадим Крищенко)
Розгорнути
Народився Олександр Духнович
(1803, с. Тополі, Словаччина – 1865) - український письменник, культурний діяч, педагог.
Розгорнути