chrome firefox opera safari iexplorer

Учителям не виплатили зарплати до Нового року

29 грудня 2011 о 08:36

У декількох областях України працівники освіти ще не отримали зарплатню за грудень 2011 року.
Про це «Економічній правді» повідомило джерело в Міністерстві фінансів.

Співрозмовник видання зазначив, що в останні роки працівники освіти отримували зарплату до Нового року, що співпадало з завершенням бюджетного року.

У Одеській, Херсонській та Волинській областях не здійснені обов'язкові платежі.

Працівник однієї з київських гімназій повідомив виданню, що в Києві вчителям сплачено лише аванс за грудень.

«Минулого року з нами розрахувалися за грудень до кінця року. В цьому ж році маємо тільки аванс, а на зарплату ще чекаємо, але її ніхто не обіцяє. А Бога молимо про новорічну премію за 2011 рік. Колеги з регіонів скаржаться, що їх відправляють на зимові канікули за власний рахунок», — бідкається працівник освіти.

Розмір новорічної премії столичного працівника освіти враховує і стаж, і ставку, але в середньому становить 500 гривень.

24 квітня

Інші дати
Народився Дмитро Білоус
(1920, с.Курмани Сумська область - 2004) - український поет, перекладач, літературний критик, громадський діяч. Лауреат Національної премії України ім. Т.Шевченка за книгу «Диво калинове».
Вдягла весна мережану сорочку У день святий звільнившись од турбот І підіймає волошкові очі До віщих, до церковних позолот; Душа стає в цю днину молодою, Забувши, що слова бувають злі І помняться старання добротою, На щедрому пасхальному столі. (Вадим Крищенко)
Розгорнути
Народився Олександр Духнович
(1803, с. Тополі, Словаччина – 1865) - український письменник, культурний діяч, педагог.
Розгорнути