chrome firefox opera safari iexplorer

Наступного року зарплати медиків зростуть на 13%

17 листопада 2011 о 12:23

У проекті державного бюджету на 2012 рік заробітну плату лікарів планується підвищити на 13%. Про це під час брифінгу сказав міністр охорони здоров’я України Олександр Аніщенко, передає кореспондент УНН.

«На наступний рік заплановано підвищення (зарплат лікарям — Ред.) на 13%. З наступного року запроваджується матеріальна допомога на оздоровлення кожного медичного працівника в період відпустки. З цього року запроваджено доплату молодим спеціалістам, які погодилися працювати у первинній ланці (медичної допомоги – Ред.) як у селах, так і у містах. Їм виплачується надбавка в 5 мінімальних зарплат», — зазначив О.Аніщенко.

Також міністр наголосив, що МОЗ розробляє пропозиції щодо диференціації оплати праці лікарів не лише за обсягами та якістю роботи, але за місцем роботи лікарів.

26 квітня

Інші дати
Леонід Плющ
1939 –  математик, публіцист, учасник правозахисного руху в СРСР. Дисидент. Член Ініціативної групи захисту прав людини, член Закордонного представництва Української Гельсінської групи.
Розгорнути
Народився Станіслав Тельнюк
(1935, с.Іскрівка Запорізька область – 1990) - український письменник, літературний критик, редактор, перекладач.
Розгорнути
Народився Микола Зеров
(1890, м.Зіньків Полтавська область - 1937) - український літературознавець, лідер «неокласиків», майстер сонетної форми і блискучий перекладач античної поезії.
Емаль Дніпра, сліпучо-синій сплав. Газон алей і голе жовтоглиння, І в поводі прозорого каміння Зелені луки — як розлогий став. Ніколи так жадібно не вбирав Я красоти весняного одіння, Пісок обмілин, жовтобоке ріння, Брунатні лози і смарагди трав. (Микола Зеров)
Розгорнути