chrome firefox opera safari iexplorer

Наступного року ціни будуть зростати вдвічі швидше

12 вересня 2013 о 10:27

У прийнятому за основу проекті бюджету на 2014 рік уряд заклав 8% інфляції

На середовому засіданні Кабміну прийняли за основу проект державного бюджету на 2014 рік, повідомив міністр агрополітики та продовольства Микола Присяжнюк. Які показники заклали у кошторис, який визначатиме життя українців у наступному році, міністр не уточнив.

Про деякі цифри з проекту бюджету­2014 проговорилась перший заступник голови Адміністрації президента Ірина Акімова. За її словами, проект держбюджету затверджений з дефіцитом 2,7%, зростанням ВВП на 3% та 8­відсотковою інфляцією. У бюджеті на цей рік уряд прогнозував зростання ВВП на 3%, а інфляцію – 4,8%. Тобто у Кабміні передбачають, що економіка у наступному році зростатиме ще повільніше, ніж у цьому. Зате ціни будуть рости майже вдвічі швидше.

Розділи: Суспільство

26 квітня

Інші дати
Леонід Плющ
1939 –  математик, публіцист, учасник правозахисного руху в СРСР. Дисидент. Член Ініціативної групи захисту прав людини, член Закордонного представництва Української Гельсінської групи.
Розгорнути
Народився Станіслав Тельнюк
(1935, с.Іскрівка Запорізька область – 1990) - український письменник, літературний критик, редактор, перекладач.
Розгорнути
Народився Микола Зеров
(1890, м.Зіньків Полтавська область - 1937) - український літературознавець, лідер «неокласиків», майстер сонетної форми і блискучий перекладач античної поезії.
Емаль Дніпра, сліпучо-синій сплав. Газон алей і голе жовтоглиння, І в поводі прозорого каміння Зелені луки — як розлогий став. Ніколи так жадібно не вбирав Я красоти весняного одіння, Пісок обмілин, жовтобоке ріння, Брунатні лози і смарагди трав. (Микола Зеров)
Розгорнути