chrome firefox opera safari iexplorer

Вифлеємське Світло Миру мандрує Львовом

21 грудня 2011 о 23:06

Скаути Організації Українських Скаутів Округи Львів провели ряд заходів в рамках акції ОУС “Вифлеємське Світло Миру” 2011

Напередодні Свята Святого Миколая 18 грудня 2011 року скаути Організації Українських Скаутів передали Вифлеємське Світло Миру до рук вірних парафіяльної спільноти при 8-й комунальній лікарні, якою опікується Українська Автокефальна Православна Церква (УАПЦ) та до діток Дитячого Опікового Центру при тій самій ж лікарні. Парафіяни радісно зустріли Вифлеємське Світло і звісно охоче отримали це Світло. Кожен з них зміг занести його до своїх осель.

Священник парафії отець Михайло, який опікується Опіковим центром і який правив в цей день Святу Літургію нагадав парафіянам, що скаути Організації Українських Скаутів (ОУС) щороку приносять Вифлеємське Світло Миру до їхньої парафії і до Дитячого Опікового Центру. Опісля запалення Світла парафіянам місцеві діти представили виставу до Святого Миколая. Після вистави Світло помандрувало до Дитячого Опікового Центру, де скаути були помічниками Святого Миколая, роздавати дітям подарунки підготовлені Мальтійською Службою Допомоги.

19 грудня 12:00 у приміщенні ТЦ «Скриня» відбулася святкова традиційна благочинна акція «Зустрічайте Миколая», у якій взяли участь115 дітей віком від 2-ох до 12-ти років з сімей, які перебувають у складних життєвих обставинах.
Дітей з багатодітних, малозабезпечених, опікунських, неповних сімей, а також сімей, де є проблема інвалідності, поблагословить священик з церкви УГКЦ св. Юра, скаути Організації Українських Скаутів внесли Вифлеємське світло миру, від якого кожна сім’я змогла запалити свою лампадку та привітали представників спонсорів та керівництво Центру соціальних служб.

19 грудня 16:00 Скаути Організації Українських Скаутів (ОУС) передали Вифлеємське Світло Миру Установі Дитячих, Юнацьких та молодіжних клубів Галицького р-ну м. Львова.

19 грудня о 17:00 передали Вифлеємське Світло в крамницю “Символіка”, яка виробляє для скаутів Організації Українських Скаутів чудові скаутські однострої.

20 грудня о 11:00 Світло Миру передали в Загальноосвітню школу № 99 з якою Округа Львів ОУС маю плідну багаторічну співпрацю. Скаути передали Вифлеємське Світло директору школи, завучу та викладачам, побажавши доброї роботи та успіхів у навчанні та вихованні молодого покоління на засадах патріотизму.

20 грудня 13:00 скаути передали Вифлеємське Світло Миру в загальноосвітну школу № 30. Спочатку на уроці Християнської етики скаути розповіли про святість Світла з Вифлеєму, про його подорож і звісно передали Світло учням школи. Світло змогли запалити всі бажаючі. Світло Миру передали також директору данох школи. Пані лиректор відзначила важливість акції і великий внесок Організації Українських Скаутів в національно-патріотичне та духовне виховання молоді.

Додав scouting