chrome firefox opera safari iexplorer

Вифлеємське світло миру помандрувало Львовом

19 грудня 2010 о 20:20

17 грудня 2010 року о 16:00 Вифлеємське Світло Миру, яке принесли скаути Організації Українських Скаутів ОУС потрапило на Загальноміську виставку юних художників «Святий Миколай». Цю виставку зорганізував УДЮМК (Установа Дитячо-Юнацьких та Молодіжних Клубів Галицького району м. Львова) за сприяння Львівської міської Ради. В рамках святкування дня Святого Миколая і проводиться дана виставка.

Скаути ОУС передали це Світло керівнику УДЮМК пані Катерині Кароль, яка подякували скаутам за принесене Вифлеємське Світло та за їх діяльність. Скаути розповіли за Вифлеємське Світло, його історію, походження і традиції.

18 грудня 2010 року о 10:00 Вифлеємське Світло Миру потрапить до Мальтійської Служби Допомоги, яка займається благодійними проектами і там також передадуть Вифлеємське Світло.

18 грудня 2010 року о 11:00 Вифлеємське Світло Миру потрапить до Львівського Опікового (Ожоговому) центру та 8 лікарні, до дітей, які там лікуються, батьків та персоналу. Також Вифлеємське Світло Миру потрапить до місцевої православної громади УАПЦ, яка знаходиться при 8-й лікарні.

19 грудня 2010 року Вифлеємське Світло Миру скаути Організації Українських Скаутів передадуть до Громади Німецької Євангелічно-Лютеранської Церкви в Україні. Це вперше буде передача Вифлеємського Світла лютеранській громаді за всю історію Вифлеємського Світла в Україні.