chrome firefox opera safari iexplorer

Глава РКЦ в Україні благословив акцію ОУС “Вифлеємське Світло Миру”

18 листопада 2011 о 19:09

Глава Римо-Католицької Церкви в Україні Його Ексцеленсія Архиєпископ Мечислав Мокшицький, львівський римо-католицький митрополит традиційно благословив Організацію Українських Скаутів на проведення Акції ОУС “Вифлеємське Світло Миру” 2011—2012.

Зокрема він відзначив важливість акціх ОУС “Вифлеємське Світло Миру” та позитивну роль Організації Українських Скаутів в розбудові християнських цінностей в Україні. Ось текст цього листа:

Львів,15 листопада 2011 року

Дорогі Скаути!!!

Дуже дякую Вам за труд і посвяту, які вкладаєте в передачу від міста до міста, з хати до хати Вифлеємського Світла Миру- негаснучого пломеня- символу очікування на прихід Єдинородного Сина Божого в період Адвенту.

Переконаний, що і цьогорічна благородна акція,як і попередні, сприятиме об’єднанню християн в Україні та між сусідніми країнами.

Зичу, Вам, організаторам і розповсюджувачам Вифлеємського Світла Миру, а також тим, до кого воно потрапить всіх найнеобхідніших благодатей від Бога, котрий заради нашого спасіння, керуючись любов’ю до нас, приймає постать людини і стає нашим Братом.

З великою радістю приймемо Вифлеємське Світла Миру та передамо його усім вірним нашої Архидієцезії. На час приготування та проведення Організацією Українських Скаутів ОУС цьогорічної акції ”Вифлеємське Світло Миру” 2011під гаслом”Світло яке провадить” з серця уділяю Вам Господнього благословення.

З повагою

+Мечислав Мокшицький

Львівський Римо-Католицький Митрополит

Додав новину Владислав Станик

25 квітня

Інші дати
Вероніка Черняхівська 
1900 – українська письменниця, поетеса-лірик, перекладачка (медичні праці, «Місячна долина» Дж. Лондона, «Прорість» Е. Золя, «Олівер Твіст» Ч. Діккенса). Онука письменника М. Старицького.
Розгорнути
Народився Микола Трублаїні (Трублаєвський Микола)
(1907, с. Вільшанка, Вінницька область – 1941) - український письменник, автор творів для дітей та юнацтва - «Мандрівки», «Шхуна «Колумб», науково-фантастичного роману «Глибинний шлях».
«Будь хоробрим, витривалим. Це потрібно для Батьківщини, для тебе самого. Учись у мужніх, кмітливих, стійких, наслідуй їх. Вони допоможуть тобі стати справжнім громадянином...» (Микола Трублаїні)
Розгорнути