chrome firefox opera safari iexplorer

Львівські скаути заразили всіх епідемією доброти

18 лютого 2012 о 21:30

17-го лютого 2012 року львівські скаути Організації Українських Скаутів (ОУС) провели заходи до Дня Доброти в рамках акції “Епідемія Доброти” 2012, яка проводиться 17 лютого по цілій Україні, а також в декількох країнах світу.

Акція пройшла в одній з шкіл міста Львова, а саме у СЗШ №99, де були залучені також учні цієї школи а також школярі інших шкіл міста Львова. Оскільки цьогорічна зима дуже холодна тому львівські скаути вирішили утриматися від проведення флеш-мобу тому цього року формат акції був трішечки інакшим ніж минулого року.

Окрім 1-ї Скаутської Дружини Львівської ім.Короля Данила (ОУС) до проведення акції долучилася також і 2-га Дружина Львівська ім. Княгині Ольги (ОУС-д), які прийняли участь в такій акції вперше.

Як проходила акція ? Було декілька заходів, які провели скаути а саме:

Скаути зробили скриньку доброти , куди всі могли б кидати свої бажання та побажання. Кожен школяр зміг кинути в цю чарівну скриньку з побажаннями. Побажання були різними. Хтось хотів миру у всьому світу. хтось просив здоровя для мати і тата або вчительки.

Скаути провели також реєстр добрих справ. де запитували людей, які гарні справи вони робили або робили їм… Це завдання було з нелегких, оскільки не всі наважувалися відповісти відверто про свої добрі справи сьогодні.

Також скаути розвішали стікери на кожному шкільному кабінеті з побажаннями та привітання а також гарними словами.

Також був проведений майстер-клас з піонірки, яку провели для школярів скаути 1-ї Дружини Львівської ім.Короля Данила (ОУС)

Окрім зацікавленості дітей небайдужими залишилися і вчителі: ця акція дуже важлива- діляться своїми враженнями вчителі- тому що вона заставляє задуматися над потребою творити добро…

Прес-служба ОУС

Розділи: Суспільство

24 квітня

Інші дати
Народився Дмитро Білоус
(1920, с.Курмани Сумська область - 2004) - український поет, перекладач, літературний критик, громадський діяч. Лауреат Національної премії України ім. Т.Шевченка за книгу «Диво калинове».
Вдягла весна мережану сорочку У день святий звільнившись од турбот І підіймає волошкові очі До віщих, до церковних позолот; Душа стає в цю днину молодою, Забувши, що слова бувають злі І помняться старання добротою, На щедрому пасхальному столі. (Вадим Крищенко)
Розгорнути
Народився Олександр Духнович
(1803, с. Тополі, Словаччина – 1865) - український письменник, культурний діяч, педагог.
Розгорнути