chrome firefox opera safari iexplorer

У Черкасах поширюватиметься «епідемія доброти»

17 лютого 2012 о 00:38

17 лютого 2012 року в Україні відзначатимуть Міжнародний день спонтанного прояву доброти. В цей день плануються різні акції, флешмоби. Це робиться для того, щоб привернути увагу людей до гарних справ, хороших слів, підтримки, посмішки, тепла…

У Черкасах 17 лютого о 12:00 год. на Театральній площі (біля Драматичного театру ім. Т. Шевченка) розпочнеться урочисте відкриття «доброї» акції, повідомляє сайт Черкаської міської влади.

«Посланці доброти» роздаватимуть на вулицях картки «робіть гарні справи», «посміхнись» та «щастя вам», закликатимуть людей бути відкритими та чуйними один до одного, робити добрі справи, не забувати казати потрібні слова близьким та й звичайним перехожим.

Також усі бажаючі зможуть записати свої добрі вчинки у Реєстр добрих справ; залучити жителів свого будинку до акції, розклеївши оголошення та прикрасивши будинки перехожі отримають кульки щастя ти незабутні відчуття.

До «Епідемії доброти» може долучитись кожен і зробити у своєму місті яскраве свято. У Черкасах «Епідемія доброти» відбуватиметься на вулицях міста, у навчальних закладах та навіть у дитячих садочках.

20 квітня

Інші дати
Павло Луспекаєв
1927 –  кіноактор. Знімався в фільмах: роль Верещагіна («Біле сонце пустелі»), «Республіка ШКІД», «Піднята цілина», «Вся королівська рать».
Розгорнути
Ґео (Юрій) Шкурупій 
1903 – український прозаїк, поет, представник напрямку панфутуризм; редактор, кіносценарист.
Розгорнути
 Володимир Шульгін 
1894 – студентський діяч, син Якова Шульгіна, організатор і керівник Української Студентської Громади в Києві. Загинув у бою під Крутами.
Розгорнути