chrome firefox opera safari iexplorer

Найбільша кількість ДТП трапляється у середу і четвер

09 лютого 2012 о 13:08

Українські страховики проаналізували частоту настання страхових випадків за КАСКО у кожен з днів тижня 2011 року. Експерти однієї з найбільших страхових компаній визначили, коли водіям варто бути особливо пильними.

Згідно з опрацьованими даними, найнебезпечнішим днем ​​тижня для автомобілістів у 2011 році була середа, на яку припадало 20,5% страхових випадків.

За даними експертів, на другому місці виявився четвер з часткою 16,1%.

Понеділок, що має в народі славу «дня важкого», посів лише третє місце, а вівторок — четверте, з показниками 15,8% і 15,3% відповідно.

Серед будніх днів найбільш безаварійною стала п'ятниця — 14,9% випадків, а найменша кількість ДТП була у вихідні дні: суботу (9,1%) і неділю (8,3%).

«У 2011 році за нашими даними найменш напруженими виявилися п'ятниці і вихідні. Однак це зовсім не означає, що водій може розслабитися у ці дні, або навпаки, не повинен виїжджати з дому у середу», — зазначив представник компанії Анатолій Климюк.

19 квітня

Інші дати
Мар’ян Крушельницький
1897 – український актор, режисер. Один із фундаторів українського театру.
Розгорнути
Народився Марко Бараболя (Рознійчук Іван Федорович)
(1910, с.Ділове Закарпатська область - 1945) - український письменник-сатирик, «королем закарпатського гумору» називали його сучасники.
«Не сумуйте, полонини ! Засихайте, сльози! Зацвітайте, черемшини! Смійтесь, верболози» (Марко Бараболя)
Розгорнути