chrome firefox opera safari iexplorer

«Рідна країна» має вже 3000 прихильників на Фейсбуці!

29 лютого 2012 о 13:38

Хоч 29 лютого традиційно вважають нещасливим днем, проте нам цей незвичайний день приніс 3000-го прихильника на Фейсбуці!

Ми радіємо з того, що за рік і 4 місяці роботи порталу «Рідна країна» нашу сторінку у Фейсбуці вподобали вже три тисячі осіб 🙂

Тож символічно хочемо відзначити нашого 3000-го прихильника — Ларису Остролуцьку – Українським щорічником на 2012 рік, виданим Фондом Миколи Томенка «Рідна країна».

Особливо важливо для нас, що практично на кожну новину ми отримуємо читацьку реакцію – схвалення чи осуд, поради, побажання чи просто думки… А це означає – що ми не дарма робимо нашу справу і висвітлюємо справді актуальні і цікаві події.

Окрема подяка — нашим дописувачам, які надсилають на скриньку або самі додають анонси та інші публікації на сайт.

А взагалі, шановні читачі, маємо подякувати вам УСІМ! Читайте, реагуйте, аназілуйте, оцінюйте та повідомляйте нам про цікаві події в житті нашої рідної України! Ми хочемо бути для Вас корисними та цікавими!

З повагою, редакція «Рідної країни»

Розділи: Суспільство

27 квітня

Інші дати
Народився Олександр Беретті
(1816, м.Петербург, Росія – 1895) – український та російський архітектор, син Вікентія Беретті. Участник проектування Володимирського собору в Києві. За проектами Олександра Беретті збудовано 23 будівлі в ряді міст України. За проектами його батька Вікентія Беретті (14.06.1781 – 1842) в Києві збудовані будівлі Київського університету, обсерваторії і інституту благородних дівиць (нині Жовтневий палац).
Зелена піна лісу молодого Дрімотно плеще, як на морі шум. Блакитні тіні впали на дорогу, Заворожили мудрі бджоли ум. Стоять дуби замислено і строго. Тут — перейшовши молодий самум — Собі поставлю келію убогу, Щільник пахучий для останніх дум. (Максим Рильський)
Розгорнути