chrome firefox opera safari iexplorer

«Рідна країна» святкує свій перший день народження!

13 жовтня 2011 о 09:07

Рівно рік тому відбулася презентація світоглядного порталу «Рідна країна», який ми заявили як перший в Україні окремий культурологічний портал, який об’єднує різноманітні напрямки гуманітарної сфери.

За мету ми поставили — максимально показати історичну унікальність, природну красу, культурну неповторність та світоглядну своєрідність країни, в якій живемо.

Змістовне наповнення «Рідної країни» мало вирізнятися двома головними рисами:
1) позитивні та інформативні матеріали;
2) ніякої політики!

Зізнаємось, що нам далеко не завжди вдавалося розміщувати лише позитивні матеріали, але спробуємо виправдати себе тим, що це теж – частина українського світогляду 🙂

За рік нашої роботи ми отримали більше двох тисяч прихильників на нашій сторінці у Фейсбуці. Нас радує те, що практично на кожну новину ми отримуємо там ЧИТАЦЬКУ РЕАКЦІЮ – схвалення чи осуд, поради, побажання чи просто думки… А це означає – що ми не дарма робимо нашу справу.

Окрему подяку хочеться висловити нашим дописувачам, які надсилали на скриньку або самі додавали публікації на сайт. Завдяки вам ми ставали більш різноманітними та цікавими.

А взагалі, шановні читачі, маємо подякувати вам УСІМ! Адже без вас ми би не мали того, про що писалося вище...

Отож, розпочинаймо 2-й рік нашого Інтернет-життя разом!!! 🙂

З повагою, головний редактор порталу Юлія Царенко.

29 березня

Інші дати
Марія Вольвач
1841 – українська поетеса, письменниця, громадсько-культурна діячка.
Розгорнути
Народилася Марійка Підгірянка
1891 – Марійка Підгірянка (Марія Ленерт-Домбровська) – українська поетеса, педагог. Авторка збірки поезій «Відгуки душі», поеми «Мати-страдниця», книжок для дітей «Вертеп», «Святий Миколай на Підкарпатській Русі», «Малий Василько», «Кравчиня Маруся», «Юркова мандрівка», «Зайчик і Лисичка», байок, казок, пісень, загадок.
«Спіть, діточки, спіть, Віченька стуліть ! Дрібен дощик стукотить, Вікнам казку гомонить… Дрібен дощик пада там, А тут тихо, тепло нам. При матусі рідненькій, У світличці чистенькій. Спіть, діточки, спіть. Віченька стуліть» (Марійка Підгірянка)
Розгорнути