chrome firefox opera safari iexplorer

Сьогодні пройде «круглий стіл» щодо здорового способу життя в Україні

02 лютого 2012 о 09:59

Сьогодні об 11:00 Заступник Голови Верховної Ради України Микола Томенко проведе засідання «круглого столу» на тему: «Яким повинен бути в Україні 2012 рік — рік спорту та здорового способу життя». Про це УНН повідомили у прес-службі парламенту.

Під час «круглого столу» передбачається провести обговорення реалізації плану заходів з підготовки та проведення в Україні у 2012 році Року спорту та здорового способу життя.

До участі у роботі «круглого столу» запрошено народних депутатів України, керівництво Державної служби молоді та спорту України, Національного Олімпійського комітету України, представників органів місцевого самоврядування та громадськості.

27 квітня

Інші дати
Народився Олександр Беретті
(1816, м.Петербург, Росія – 1895) – український та російський архітектор, син Вікентія Беретті. Участник проектування Володимирського собору в Києві. За проектами Олександра Беретті збудовано 23 будівлі в ряді міст України. За проектами його батька Вікентія Беретті (14.06.1781 – 1842) в Києві збудовані будівлі Київського університету, обсерваторії і інституту благородних дівиць (нині Жовтневий палац).
Зелена піна лісу молодого Дрімотно плеще, як на морі шум. Блакитні тіні впали на дорогу, Заворожили мудрі бджоли ум. Стоять дуби замислено і строго. Тут — перейшовши молодий самум — Собі поставлю келію убогу, Щільник пахучий для останніх дум. (Максим Рильський)
Розгорнути