chrome firefox opera safari iexplorer

У березні погода мінятиметься кожного тижня

27 лютого 2012 о 12:40

У найближчі два тижні погода в Україні буде мінливою, але істотного потепління не буде.

«У найближчий період активного наростання температурного режиму не буде в Україні», — озвучив прогноз директор Укргідрометцентру Микола Кульбіда.

За словами Кульбіди, з 1 по 4 березня в Україні можна очікувати чергового потепління на 2-5 градусів. Після чого, з 4 по 7 березня, знову прийде невелика хвиля похолодання.

Наступне підвищення температурного режиму очікується з 7 по 14 березня: вночі температура повітря складе від -1 до -6 градусів, вдень — від 0 до +5.

За словами Кульбіди, опади будуть випадати переважно у вигляді снігу і мокрого снігу. Проте їх кількість буде невеликою.

Начальник Укргідрометцентру зазначив, що ситуація в Криму та акваторії Чорного і Азовського морів не буде істотно відрізнятися від погоди в інших регіонах України. У найближчі два тижні там очікуються опади переважно у вигляді мокрого снігу при температурному режимі вночі від -3 до -8 градусів за Цельсієм, а вдень — близько 0.

Крім того, 4-7 березня там можна очікувати температуру вночі близько 0, а вдень від +1 до +6 градусів за Цельсієм.

Джерело: ТСН
Розділи: Довкілля

18 квітня

Інші дати
Народився Микола Сумцов
(1854, м. Петербург, Росія - 1922) - український фольклорист, етнограф, літературознавець та громадський діяч. Один з фундаторів Харківської громадської книгозбірні (1886).
Розгорнути
Народилася Уляна Кравченко (Юлія Шнайдер)
(1860, м. Миколаїв Львівська область – 1947) - українська письменниця, активістка українського жіночого руху. Автор повісті «Хризантеми» та багатьох збірок віршів.
Розгорнути
Народився В’ячеслав Липинський
(1882, с.Затурці Волинська область – 1931) - український політичний діяч польського походження, історик, соціолог, публіцист, теоретик українського консерватизму.
«Державу Українську може здійснити наша любов до неї, а не ненависть до її ворогів» (В’ячеслав Липинський)
Розгорнути