chrome firefox opera safari iexplorer

«Український тиждень» вилучають із продажу?

17 лютого 2012 о 18:32

В п'ятницю, 17 лютого, з продажу частково вилучено черговий номер журналу «Український тиждень».

Про це повідомили читачі видання, які не змогли його придбати, пише «Телекритика».

Зокрема, на розкладці на станції метро «Шулявська» в Києві продавець повідомив, що журнал привезли для продажу, але практично одразу зранку наклад забрали.

А в кіоску на Харківському масиві сказали, що журнал не вийшов.

На сайті «Українського тижня» анонс №7 за 17-23 лютого взагалі відсутній. За словами співробітників редакції, їм пояснили, що журнал узагалі не вийшов з технічних причин.

За даними журналістів, частина матеріалів із цього номеру (з неполітичного блоку) вийде в наступному.

Головний редактор сайту Tyzhden.ua Дмитро Крапивенко повідомив, що номер не вийшов з технічних причин. Вдаватися в подробиці він не став. За його словами, журнал вийде наступного тижня.

У типографії «Новий друк», де друкується «Український тиждень», повідомили, що наклад було надруковано ще позавчора, 15 лютого.

Як стало відомо, на обкладинці останнього журналу анонсується матеріал про вибори-2012 та наводяться цитати з розмови народних депутатів Ігоря Рибакова і Романа Забзалюка.

Фото telekritika.ua

Розділи: Суспільство

18 квітня

Інші дати
Народився Микола Сумцов
(1854, м. Петербург, Росія - 1922) - український фольклорист, етнограф, літературознавець та громадський діяч. Один з фундаторів Харківської громадської книгозбірні (1886).
Розгорнути
Народилася Уляна Кравченко (Юлія Шнайдер)
(1860, м. Миколаїв Львівська область – 1947) - українська письменниця, активістка українського жіночого руху. Автор повісті «Хризантеми» та багатьох збірок віршів.
Розгорнути
Народився В’ячеслав Липинський
(1882, с.Затурці Волинська область – 1931) - український політичний діяч польського походження, історик, соціолог, публіцист, теоретик українського консерватизму.
«Державу Українську може здійснити наша любов до неї, а не ненависть до її ворогів» (В’ячеслав Липинський)
Розгорнути