chrome firefox opera safari iexplorer

На київському вокзалі автомати для друку квитків більшість часу не працююють

30 березня 2012 о 09:04

Підвищенням комфорту на «Укрзалізниці» можна вважати перший день праці автомата для друку інтернет-квитків. Пристрій розміщено неподалік кас у залізничному вокзалі столиці.

Процедура, за задумом, така: купується квиток онлайн, потім роздруковується одержаний через інтернет штрих-код, а незадовго до відправлення потягу на вокзалі можна без черги одержати свій квиток у автоматі згідно наявного штрих-коду.

"Для того, аби родрукувати квиток, потрібно буде лише до сканера піднести штрих-код і натиснути на кнопку «друк», — пояснив головний інженер пасажирського управління «Укрзалізниці» Євген Дихне.

Проте на практиці не все так просто, адже самий сервер «Укрзалізниці» часто-густо перевантажений. А пристрій із автоматичного друку квитків також може не працювати. Тоді, радять у залізниці, слід звертатися до будь-якої каси – без черги. Це якщо решта людей, що чекають на можливість придбати проїзний документ, не влаштують скандал.

Пасажири ж загалом нововведенню не довіряють. Кажуть, звикли купувати по-старому, як заведено. Натомість іноземцям, яким електронний квиток і зручний, і звичний, скористатися з осучаснення української залізниці теж може бути непросто.

Адже якщо термінал не працюватиме, звертатися по допомогу англійською до людей у формі – марна справа, переконалися журналісти.

Джерело: ТСН
Розділи: Суспільство

25 квітня

Інші дати
Вероніка Черняхівська 
1900 – українська письменниця, поетеса-лірик, перекладачка (медичні праці, «Місячна долина» Дж. Лондона, «Прорість» Е. Золя, «Олівер Твіст» Ч. Діккенса). Онука письменника М. Старицького.
Розгорнути
Народився Микола Трублаїні (Трублаєвський Микола)
(1907, с. Вільшанка, Вінницька область – 1941) - український письменник, автор творів для дітей та юнацтва - «Мандрівки», «Шхуна «Колумб», науково-фантастичного роману «Глибинний шлях».
«Будь хоробрим, витривалим. Це потрібно для Батьківщини, для тебе самого. Учись у мужніх, кмітливих, стійких, наслідуй їх. Вони допоможуть тобі стати справжнім громадянином...» (Микола Трублаїні)
Розгорнути