chrome firefox opera safari iexplorer

Через передноворічний ажіотаж у залізничних касах уже немає квитків

22 листопада 2012 о 17:13

У залізничних кас традиційний передноворічний ажіотаж. Квитки на суботу, 29 грудня, уже розхапали. Про це УНН повідомили у прес-служба "Укрзалізниці".

Як повідомляє прес-служба «Укрзалізниці», наразі розпочався традиційний передноворічний ажіотаж. Квитки на суботу, 29 грудня, уже розхапали. Як ділиться  з УНН один з бажаючих придбати квитки на передноворічні дні, йому пощастило взяти квиток лише на 27 грудня. Проте ті, хто поки не встиг купити квитки, ще мають шанси зустріти Новий рік і Різдво на гірськолижних курортах Західної України.

«Укрзалiзниця» призначила 129 додаткових рейсів до новорічних та різдвяних свят, 98 з них — у західному напрямку.

Також, «Укрзалізниця» обіцяє і далі розглядати питання призначення додаткових поїздів і збільшення до допустимих норм кількості вагонів у поїздах, вже курсують по найбільш популярних напрямках. Але якщо в цьому році українці таки дочекалися додаткових поїздів, то в наступному їх може не бути.

Розділи: Суспільство

20 квітня

Інші дати
Павло Луспекаєв
1927 –  кіноактор. Знімався в фільмах: роль Верещагіна («Біле сонце пустелі»), «Республіка ШКІД», «Піднята цілина», «Вся королівська рать».
Розгорнути
Ґео (Юрій) Шкурупій 
1903 – український прозаїк, поет, представник напрямку панфутуризм; редактор, кіносценарист.
Розгорнути
 Володимир Шульгін 
1894 – студентський діяч, син Якова Шульгіна, організатор і керівник Української Студентської Громади в Києві. Загинув у бою під Крутами.
Розгорнути