chrome firefox opera safari iexplorer

У кінці квітня вже буде плюс 30

19 березня 2012 о 09:02

Літо прийде вже зовсім скоро, прогнозує астролог Владислав Росс. За його даними, кардинальної зміни погоди варто чекати після наступного новолуння – тобто після 19 квітня.

У кінці квітня вже буде плюс 30

Як розповів нам одеський астролог Владислав Росс, прихід літа буде раптовим, неочікуваним і швидким. «Як тільки буде новолуння у квітні — після 19-20 числа – в Україну прийде літо, варто очікувати 25-30 градусів тепла», — зазначає Влад Росс.

За його словами, до кінця квітня погода буде контрастною. Спочатку нібито потепління, потім – знову холоди. Характерна особливість цьогорічної весни — відсутність опадів, тобто весна буде сухою, вважає Влад Росс. «А ось червень може бути дощовим, і це добре, земля хоч трохи відновиться. А далі буде дуже спекотно і сухо, тому я навіть переживаю за врожай», — зізнається астролог.

Що стосується літніх місяців – найбільш спекотними, на його думку, буде остання декада липня і перша декада серпня. «Температура буде зашкалювати, будуть плюсові рекорди – 38,39 і навіть 40 градусів», — прогнозує Влад Росс.

Літо буде довгим, а зима — холодною

За прогнозом народного синоптика з Дніпропетровська Валерія Некрасова, справжнє літо прийде 1 травня і буде тривати з травня по серпень, і навіть ще трохи вересня захватить. Середня температура у літні місяці, як зазначає народний синоптик, буде приблизно, як і торік, із максимумом 35 градусів.

«Найбільш пекучою буде друга половина липня. Дуже теплим буде серпень», — прогнозує Некрасов. За його підрахунками, осінь буде тривати з кінця вересня до кінця грудня. А снігу варто чекати, як і цьогоріч, лише на початку січня.

«Сніг випаде 15 січня. Після цього прийде довга і холодна зима, яка триватиме аж до 9 травня 2013 року», — прогнозує синоптик. За його словами, літо 2013 року буде насправді спекотним, температура сягатиме 40 градусів. Найближчі дні буде сонечко, але температура нестабільна Синоптик "Гідрометцентру" Людмила Савчина розповіла нам, що чекати від погоди у осяжному майбутньому.

«Погода у найближчі дні очікується досить тепла. Вже у вихідні вночі буде від 0 до 6 тепла. Денна температура – 8-14 градусів вище нуля. А 18-19 числа ще вище – до плюс 12-17 вдень», — прогнозує синоптик. Потім, за її словами, знову температура може трохи знизитися – до 8-13, а у наступні вихідні – навіть до 2-7 градусів тепла.

«Опадів загалом не очікується, хіба що невеликі, на Сході», — каже пані Людмила. За її словами, літо вона ще не бачить на горизонті, утім деякі температурні показників навіть зависокі для березня. «Але не можна сказати, що вже літо наступило – просто нормальна весняна температура», — зазначає синоптик.

 

Джерело: ТСН
Розділи: Довкілля

28 березня

Інші дати
Дмитро Гнатюк
1925 –  видатний оперний співак. Перший виконавець легендарних пісень «Два кольори» і «Києве мій». Соліст, а з 1988 р. – головний режисер Національного театру опери та балету ім. Т.Шевченка. Герой України.
Розгорнути
Олекса Гірник
1912 – український дисидент, політв’язень. У 60-ту річницю проголошення самостійності України Центральною Радою, 22 січня 1978 р., вчинив самоспалення біля могили Т.Шевченка на Чернечій горі на знак протесту проти русифікації. Герой України (2007, посмертно).
Розгорнути
Народився Юліан Бачинський
(1870, с.Новосілка Тернопільська область – 1940) - український громадський і політичний діяч, публіцист, автор праці «Україна Irredenta», в якій обґрунтував необхідність створення української незалежної держави.
"Вільна, велика, політично самостійна Україна, одна, нероздільна від Сяну по Кавказ!". (Юліан Бачинський)
Розгорнути