chrome firefox opera safari iexplorer

У містах України запроваджують карантин через епідемію грипу

26 березня 2012 о 08:53

У Рівному, Кузнецовську, Дубні та у Костопільському районі Рівненщини введено карантинні заходи у зв’язку з різким поширенням захворюваності на грип та гострі респіраторні інфекції.

Як передає кореспондент УНІАН, за словами завідувача відділом обласної санітарно-епідеміологічної станції Анатолія РЕЗНІКОВА, хоча протягом тижня в області захворіло на грип дещо менше, ніж попереднього тижня, однак рівень захворювань залишається високим.

Карантинні заходи передбачають низку обмежень, зокрема, відвідувань хворих у медичних закладах, масковий режим у закладах торгівлі та громадського харчування, а також обмеження масових заходів.

Загалом по області епідпорогу не досягнуто. Фахівці прогнозують, що захворювання на грип поступово йтиме на спад.

18 квітня

Інші дати
Народився Микола Сумцов
(1854, м. Петербург, Росія - 1922) - український фольклорист, етнограф, літературознавець та громадський діяч. Один з фундаторів Харківської громадської книгозбірні (1886).
Розгорнути
Народилася Уляна Кравченко (Юлія Шнайдер)
(1860, м. Миколаїв Львівська область – 1947) - українська письменниця, активістка українського жіночого руху. Автор повісті «Хризантеми» та багатьох збірок віршів.
Розгорнути
Народився В’ячеслав Липинський
(1882, с.Затурці Волинська область – 1931) - український політичний діяч польського походження, історик, соціолог, публіцист, теоретик українського консерватизму.
«Державу Українську може здійснити наша любов до неї, а не ненависть до її ворогів» (В’ячеслав Липинський)
Розгорнути