chrome firefox opera safari iexplorer

У таксистів без ліцензії забиратимуть авто

23 березня 2012 о 11:12

Згідно з новим законом про перевезення в таксі і авто на замовлення, ДАІшники отримають право забирати машини в громадян, які «таксують» без ліцензії.

Також згідно з новим документом, пропонується ввести «дозвільні картки», які отримають всі водії, які займаються перевезеннями за гроші.

Нагадаємо, нещодавно Мінінфраструктури заявило про плани примусити усіх таксистів встановити в автомобілях в обов'язковому порядку лічильник для пасажира.

За словами очільника відомства Вадима Колеснікова, лічильник буде обов'язковим, але не буде нести ніяких фіскальних функцій. На сьогоднiшній день ринок таксі Києва, що налічує близько 20 тисяч машин, на 95% знаходиться у тіні.

Джерело: ТСН
Розділи: Суспільство

24 квітня

Інші дати
Народився Дмитро Білоус
(1920, с.Курмани Сумська область - 2004) - український поет, перекладач, літературний критик, громадський діяч. Лауреат Національної премії України ім. Т.Шевченка за книгу «Диво калинове».
Вдягла весна мережану сорочку У день святий звільнившись од турбот І підіймає волошкові очі До віщих, до церковних позолот; Душа стає в цю днину молодою, Забувши, що слова бувають злі І помняться старання добротою, На щедрому пасхальному столі. (Вадим Крищенко)
Розгорнути
Народився Олександр Духнович
(1803, с. Тополі, Словаччина – 1865) - український письменник, культурний діяч, педагог.
Розгорнути