chrome firefox opera safari iexplorer

В Україні пройде міжнародне ралі медиків

14 березня 2012 о 10:40

На Рівненщині пройде міжнародне медичне ралі. Учасники – лікарські бригади «швидких» із різних регіонів України, а також із Польщі та Литви.

Про це ЗІКу повідомили у прес-службі Рівненської ОДА.

Змагання такого рівня в області відбуватимуться вперше. IV Національний відкритий чемпіонат бригад швидкої медичної допомоги «Рівненські медичні ралі – 2012» стартує 22 березня. Він пройде у три етапи на базах санаторіїв «Пролісок» та «Червона калина» в Рівненському районі.

Таким чином учасники ралі відпрацьовуватимуть надання екстреної медичної допомоги і вдень, і у нічний час. Для них запланували 8 практичних конкурсних завдань та одне теоретичне. До змагань залучать і працівників управління МНС, МВС та обласного ДАІ.

Організатори моделюватимуть найрізноманітніші ситуації, у яких потрібно буде надавати допомогу. Судді оцінюватимуть перш за все фаховість та злагоджену роботу команд. Як повідомила заступниця голови облдержадміністрації Світлана Сад, таким чином у рамках «Рівненських медичних ралі-2012» працівники невідкладної медичної допомоги матимуть можливість підвищити кваліфікацію та обмінятися досвідом із колегами.

Також на Рівненщині відбудеться Всеукраїнська науково-практична конференція «Єдина система екстреної медичної допомоги. Створення та перспективи розвитку в Україні». У ній візьмуть участь закордонні фахівці.

Розділи: Суспільство

19 березня

Інші дати
Народився Максим Рильський
(1895, м. Київ – 1964) – український поет, перекладач, публіцист, громадський діяч.
Прислухайтесь, як океан співає — Народ говорить. І любов, і гнів У тому гомоні морськім. Немає Мудріших, ніж народ, учителів; У нього кожне слово — це перлина, Це праця, це натхнення, це людина. Не бійтесь заглядати у словник: Це пишний яр, а не сумне провалля» (Максим Рильський)
Розгорнути
Народився Марко Вороний
1904 – український поет, театрознавець, перекладач. Переклав українською мовою «Інтернаціонал», «Марсельєзу», «Варшав’янку», багато творів західноєвропейської класики. Автор книг для дітей, збірки віршів «Форвард». Син Миколи Вороного. Репресований.
Розгорнути