chrome firefox opera safari iexplorer

В Україні пройде тиждень подружжя

02 березня 2012 о 18:18

15-22 травня українців будуть закликати поважати сімейні цінності та любити своїх благовірних

Тиждень подружжя — це міжнародний рух, мета якого — залучення уваги суспільства до цінності подружнього життя й родини. Вперше тиждень подружжя відбувся у Великобританії в 1997 році, тепер вона щорічно відзначається в 18 країнах світу.

В Україні такий тиждень пройде у другий раз. У минулому році до заходу долучилися більше 10 тис. українців в 16-ти містах країни. В 2012-му ініціатори руху очікують більший резонанс і закликають всіх приєднатися до руху. Як повідомляється на сайті організаторів, до популяризації інституту сім'ї залучать громадські організації, церкви різних конфесій, ЗМІ, бізнес-структури та усіх охочих.

Взяти участь в русі може кожен. Для цього необхідно організувати просімейний захід в своєму населеному пункті або ж приєднатися до проектів, які вже існують. Кожен організатор сам в праві вирішувати, якого рівня захід він проведе.

26 квітня

Інші дати
Леонід Плющ
1939 –  математик, публіцист, учасник правозахисного руху в СРСР. Дисидент. Член Ініціативної групи захисту прав людини, член Закордонного представництва Української Гельсінської групи.
Розгорнути
Народився Станіслав Тельнюк
(1935, с.Іскрівка Запорізька область – 1990) - український письменник, літературний критик, редактор, перекладач.
Розгорнути
Народився Микола Зеров
(1890, м.Зіньків Полтавська область - 1937) - український літературознавець, лідер «неокласиків», майстер сонетної форми і блискучий перекладач античної поезії.
Емаль Дніпра, сліпучо-синій сплав. Газон алей і голе жовтоглиння, І в поводі прозорого каміння Зелені луки — як розлогий став. Ніколи так жадібно не вбирав Я красоти весняного одіння, Пісок обмілин, жовтобоке ріння, Брунатні лози і смарагди трав. (Микола Зеров)
Розгорнути