chrome firefox opera safari iexplorer

Пасажирів аеропорту Львова возитиме фірма таксі, яка є лише на папері?

24 квітня 2012 о 17:03

ТзОВ «Таксі.юей», яке отримало перемогу у конкурсі на визначення агента для здійснення таксомоторних перевезень на території ДП «МА «Львів» ім. Данила Галицького», заснували 1 березня 2012 р.

Про це сказано у витязі з єдиного державного реєстру юридичних та фізичних осіб-підприємців. Засновником є інша фірма таксі «Таксі 4ю» з Латвії.

Як з’ясували журналісти програми «Об’єкт-2012» фірма-переможець конкурсу винаймає одну кімнату в офісному центрі на вул. Сахарова у Львові. Однак, наразі там немає ані одного працівника. Представник фірми «Таксі.юей», що в документах значиться як керівник юридичної особи, від коментарів журналістам відмовився, мотивуючи тим, що він лише найманий працівник.

Нагадаємо, у конкурсі на визначення фірми-перевізника, що проводив аеропорт Львова, взяла участь лише одна фірма «Таксі.юей», яка й перемогла.

Жодна з львівських компаній-таксі участь у конкурсі не брала: «Ні одна фірма таксі у Львові не підходить під ті вимоги аеропорту. Конкурсні вимоги визначено в такий стислий термін для конкретної компанії, яка напевно знала вже за місяць-два ті умови», – заявив голова Асоціації «Львівське таксі» Леонід Бойко.

А про те, чому конкурс, який проводив львівський аеропорт, може бути визнано недійсним детальніше дивіться у програмі «Об’єкт-2012. Уся правда про Євро!» у вівторок о 22.00 на телеканалі ZIK.

Джерело: ZIK
Розділи: Суспільство

24 квітня

Інші дати
Народився Дмитро Білоус
(1920, с.Курмани Сумська область - 2004) - український поет, перекладач, літературний критик, громадський діяч. Лауреат Національної премії України ім. Т.Шевченка за книгу «Диво калинове».
Вдягла весна мережану сорочку У день святий звільнившись од турбот І підіймає волошкові очі До віщих, до церковних позолот; Душа стає в цю днину молодою, Забувши, що слова бувають злі І помняться старання добротою, На щедрому пасхальному столі. (Вадим Крищенко)
Розгорнути
Народився Олександр Духнович
(1803, с. Тополі, Словаччина – 1865) - український письменник, культурний діяч, педагог.
Розгорнути