chrome firefox opera safari iexplorer

Сьогодні у столиці стартує загальноміська толока

12 квітня 2012 о 10:18

Сьогодні о 13:00 у столиці стартує загальноміська толока. Для того, аби причепурити Київ до Великодня, зусилля об’єднають комунальні служби міста, працівники державних та приватних установ, зірки спорту та естради, а також активні мешканці столиці. Про це УНН повідомили в прес-службі КМДА.

Толоки відбудуться у всіх районах міста. Для прибирання визначено понад 2 тисячі локацій. Голова Київської міської державної адміністрації Олександр Попов візьме участь у декількох акціях. Першою стане толока у Солом’янському районі.

Так, о 13:00 Олександр Попов долучиться до прибирання у Ландшафтному парку Солом’янського району.

Нагадаємо, що участь у загальноміській толоці візьмуть також зірки естради. Зокрема, 12 квітня о 13:00: учасники гурту «Mad Heads» прибиратимуть та висаджуватимуть нові дерева та кущі у парку «Позняки» Дарницького району (місце зустрічі: пр-т. Бажана, 1-М); гурт «Скай» висаджуватиме та обкопуватиме дерева у парку вздовж вул. Малишка у Дніпровському районі (місце зустрічі: вихід з підземного переходу до Магазину Дитячий світ); Світлана і Віталій Білоножки прибиратимуть у Парку Кіото Деснянського району (місце зустрічі: на території парку біля фонтану); гурт «Время и Стекло» долучиться до толоки у Наводницькому парку Печерського району (місце зустрічі: біля пам’ятника засновникам Києва);  у Ландшафтному парку Солом’янського району візьмуть участь прибиранні Володимир Данилець та Володимир Мойсеєнко (дует «Кролики»), а також співачка Катерина Бужинська; співачка Еріка висаджуватиме нові дерева у парку Шевченківського району біля меморіалу «Бабин Яр» (місце зустрічі: м. Дорогожичі, біля пам’ятника розстріляним дітям).

Розділи: Суспільство

25 квітня

Інші дати
Вероніка Черняхівська 
1900 – українська письменниця, поетеса-лірик, перекладачка (медичні праці, «Місячна долина» Дж. Лондона, «Прорість» Е. Золя, «Олівер Твіст» Ч. Діккенса). Онука письменника М. Старицького.
Розгорнути
Народився Микола Трублаїні (Трублаєвський Микола)
(1907, с. Вільшанка, Вінницька область – 1941) - український письменник, автор творів для дітей та юнацтва - «Мандрівки», «Шхуна «Колумб», науково-фантастичного роману «Глибинний шлях».
«Будь хоробрим, витривалим. Це потрібно для Батьківщини, для тебе самого. Учись у мужніх, кмітливих, стійких, наслідуй їх. Вони допоможуть тобі стати справжнім громадянином...» (Микола Трублаїні)
Розгорнути