chrome firefox opera safari iexplorer

12 квітня у столиці пройде загальноміська толока

09 квітня 2012 о 12:14

Підписано розпорядження КМДА про проведення загальноміської толоки з озеленення та благоустрою столиці у четвер, 12 квітня.

Текст розпорядження оприлюднено на офіційному сайті столичної влади.

Згідно з прийнятим рішенням, толока розпочнеться о 14.00.

Розпорядженням створено і затверджено організаційний комітет із проведення загальноміської толоки, який очолив перший заступник голови КМДА Олександр Мазурчак.

Структурним підрозділам КМДА, райдержадміністраціям, комунальним підприємствам та установам доручено забезпечити обов’язкову участь своїх працівників у весняній толоці та сприяти своєчасному направленню людей для участі у заході.

Документом також передбачено залучення учнівської та студентської молоді до толоки.

«Київзеленбуд», «Київавтодор» спільно з райдержадміністраціями повинні забезпечити учасників робіт з озеленення та благоустрою належним інвентарем, посадковим матеріалом, а також збір та вивезення побутових відходів.

Як повідомляв УНІАН, 2 квітня у прямому ефірі каналу «Київ» голова КМДА Олександр Попов повідомив про намір організувати та провести 12 квітня у столиці у рамках двомісячника з благоустрою загальноміський «чистий четвер».

Розділи: Суспільство

28 березня

Інші дати
Дмитро Гнатюк
1925 –  видатний оперний співак. Перший виконавець легендарних пісень «Два кольори» і «Києве мій». Соліст, а з 1988 р. – головний режисер Національного театру опери та балету ім. Т.Шевченка. Герой України.
Розгорнути
Олекса Гірник
1912 – український дисидент, політв’язень. У 60-ту річницю проголошення самостійності України Центральною Радою, 22 січня 1978 р., вчинив самоспалення біля могили Т.Шевченка на Чернечій горі на знак протесту проти русифікації. Герой України (2007, посмертно).
Розгорнути
Народився Юліан Бачинський
(1870, с.Новосілка Тернопільська область – 1940) - український громадський і політичний діяч, публіцист, автор праці «Україна Irredenta», в якій обґрунтував необхідність створення української незалежної держави.
"Вільна, велика, політично самостійна Україна, одна, нероздільна від Сяну по Кавказ!". (Юліан Бачинський)
Розгорнути