chrome firefox opera safari iexplorer

Сьогодні у столиці відкрився фестиваль науки

18 квітня 2012 о 14:00

Сьогодні, 18 квітня, відкриється VI Всеукраїнський фестиваль науки.

Як повідомили УНІАН у прес-службі НАН України, в рамках фестивалю передбачається проведення багатьох заходів, розрахованих на різні категорії учасників, – дні відкритих дверей в академічних установах і вищих навчальних закладах, виступи провідних вітчизняних і іноземних вчених з популярними лекціями, виставки, екскурсії до лабораторій та музеїв, засідання круглих столів, презентації інноваційних розробок, демонстрації науково-популярних фільмів і т. ін.

Метою проведення Фестивалю науки в Україні є широке інформування суспільства про наукові досягнення і практичні розробки вітчизняних наукових установ і вищих навчальних закладів.

Загалом в рамках VІ Всеукраїнського фестивалю науки заплановано проведення понад 1 000 заходів, які відбудуться в Києві, обласних і районних центрах України. Програма заходів Фестивалю та детальна інформація – тут

Урочисте відкриття Фестивалю відбудеться об 11:00 у центральному павільйоні Національного комплексу «Експоцентр України» (м. Київ, пр. Академіка Глушкова, 1).

Фестиваль триватиме до 20 квітня.

Розділи: Новини освіти

20 квітня

Інші дати
Павло Луспекаєв
1927 –  кіноактор. Знімався в фільмах: роль Верещагіна («Біле сонце пустелі»), «Республіка ШКІД», «Піднята цілина», «Вся королівська рать».
Розгорнути
Ґео (Юрій) Шкурупій 
1903 – український прозаїк, поет, представник напрямку панфутуризм; редактор, кіносценарист.
Розгорнути
 Володимир Шульгін 
1894 – студентський діяч, син Якова Шульгіна, організатор і керівник Української Студентської Громади в Києві. Загинув у бою під Крутами.
Розгорнути