chrome firefox opera safari iexplorer

У червні на Софійській площі виступить всесвітньовідомий тенор

17 квітня 2012 о 13:10

29 червня у столиці відбудеться концерт всесвітньовідомого оперного співака Пласідо Домінго.

Голова Київської міської державної адміністрації Олександр Попов погодив проведення концерту на Софійській площі підписавши відповідне розпорядження КМДА, повідомляє сайт Київської міської влади.

Так, згідно з розпорядженням, відповідальність за підготовку та проведення заходу взяло на себе приватне підприємство «Концертно-театральне агентство «Каріна».

Зі свого боку, столична влада забезпечуватиме чергування карет швидкої допомоги та пожежного автомобілю під час проведення концерту, а також звертатиметься до ГУ МВС України в м. Києві з проханням забезпечити охорону громадського порядку.

Крім того, розпорядженням передбачено перекриття руху транспорту 29 червня з 18:00 до 22:00 на розі вулиць Володимирської та Ірининської; на розі вулиць Володимирської та Софійської; на розі вулиць Володимирської та Великої Житомирської; на розі Володимирського проїзду та вулиці Малої Житомирської, а також з боку вулиці А. Тарасової та з боку провулка Рильського.

Нагадаємо, що за інформацією організаторів, сцена для виступу Пласідо Домінго буде обладнана найсучаснішими технологіями, використовуватимуться видовищні спецефекти, а також будуть встановлені великі екрани, аби побачити і почути видатного тенора змогли всі охочі. Триватиме концерт близько двох годин.

18 квітня

Інші дати
Народився Микола Сумцов
(1854, м. Петербург, Росія - 1922) - український фольклорист, етнограф, літературознавець та громадський діяч. Один з фундаторів Харківської громадської книгозбірні (1886).
Розгорнути
Народилася Уляна Кравченко (Юлія Шнайдер)
(1860, м. Миколаїв Львівська область – 1947) - українська письменниця, активістка українського жіночого руху. Автор повісті «Хризантеми» та багатьох збірок віршів.
Розгорнути
Народився В’ячеслав Липинський
(1882, с.Затурці Волинська область – 1931) - український політичний діяч польського походження, історик, соціолог, публіцист, теоретик українського консерватизму.
«Державу Українську може здійснити наша любов до неї, а не ненависть до її ворогів» (В’ячеслав Липинський)
Розгорнути