chrome firefox opera safari iexplorer

30 березня в Києві виступить всесвітньовідомий співа Хуліо Іглесіас

06 лютого 2013 о 15:39

Відомий співак у рамках свого світового турне збирається виступити в Києві 30 березня. Раніше повідомлялося, що візит відбудеться 6 березня.

Концерт романтичного співака відбудеться в Палаці'' Україна'', початок концерту призначено на 19:00, а вартість квитків складає від 350 до 3900 грн.

У програмі виступу, як і планувалося, багато старих відомих хітів співака на самих різних мовах світу, таких як англійська, іспанська та італійська.

Світове турне повинно починатися 24 лютого в Гватемалі, потім'' соловей'' з Іспанії прибуде з концертними програмами в Росію, Україну, ОАЕ, Корею, Філіппіни, Китай, Сінгапур, Тайвань і Іспанію.

Він входить в десятку виконавців, чиї пісні стали найбільш продаваними за всю історію індустрії музики.

У Парижі, в 1983 році співаку урочисто вручили єдиний у світі приз'' Діамантова платівка'' за найбільшу кількість перекладів текстів на різні мови і кількість проданих альбомів.

Співак занесений в книгу рекордів Гіннеса, а в 1984 році він був удостоєний місця на Алеї Зірок. Як повідомлялося раніше,  Хуліо Іглесіас відвідає Україну з концертним туром

За матеріалами kievsmi

29 березня

Інші дати
Марія Вольвач
1841 – українська поетеса, письменниця, громадсько-культурна діячка.
Розгорнути
Народилася Марійка Підгірянка
1891 – Марійка Підгірянка (Марія Ленерт-Домбровська) – українська поетеса, педагог. Авторка збірки поезій «Відгуки душі», поеми «Мати-страдниця», книжок для дітей «Вертеп», «Святий Миколай на Підкарпатській Русі», «Малий Василько», «Кравчиня Маруся», «Юркова мандрівка», «Зайчик і Лисичка», байок, казок, пісень, загадок.
«Спіть, діточки, спіть, Віченька стуліть ! Дрібен дощик стукотить, Вікнам казку гомонить… Дрібен дощик пада там, А тут тихо, тепло нам. При матусі рідненькій, У світличці чистенькій. Спіть, діточки, спіть. Віченька стуліть» (Марійка Підгірянка)
Розгорнути