chrome firefox opera safari iexplorer

На території «Арени Львів» виступить всесвітньовідомий ді-джей

16 серпня 2012 о 11:40

23 серпня на території стадіону «Арена Львів» вперше відбудеться легендарний британський фестиваль Godskitchen, хедлайнером якого стане Армін ван Бюрен.

Львівський Godskitchen розпочнеться о 20.00 і триватиме до 6-ої години ранку. Танцювальний марафон просто неба вражатиме не тільки музичним наповненням, а й гігантською за розмірами сценою у формі футуристичного куба. Компанію Арміну ван Бюрену на фестивалі у Львові складуть фінський ді-джей Tom Fall та українці Omnia, Max Freegrant i Dart Rayne. Вартість квитків на Godskitchen Fusion — 199 грн., VIP — 349 грн.

Армін ван Бюрен (Armin van Buuren) — чотирикратний володар звання «Найкращий ді-джей світу» (2007—2010 рр.), за версією головного ді-джей-рейтингу планети DJ Mag Top-100. У 2011-му ді-джей посів друге місце цього рейтингу, завдяки чому вісім років поспіль залишався у трійці найкращих ді-джеїв світу. Радіошоу Арміна ван Бюрена A State of Trance, яке охоплює 15 мільйонів слухачів щотижня, п'ять років поспіль ставало найкращим мікс-радіошоу на Майамській Winter Music Conference. Географія виступів Арміна ван Бюрена охоплює всі провідні денс-фестивалі і культові клуби світу.

Godskitchen – це всесвітньо відомий британський фестиваль танцювальної музики з десятирічною історією. Godskitchen проходить у закритих приміщеннях і має різні концепти (оформлення сцени та візуальних перформенсів). В Україні Godskitchen проводять уже сім років (за цей час відбулося 13 фестивалів у Києві та один у Харкові). Сумарно «фест» зібрав понад 60 тисяч відвідувачів. 40% із них – гості з інших міст і навіть країн. Український Godskitchen потрапив у «Книгу рекордів України» — за «Найбільшу кількість відвідувачів на концерті у закритому приміщенні».

Джерело: Gazeta.ua
Розділи: Новини культури

19 квітня

Інші дати
Мар’ян Крушельницький
1897 – український актор, режисер. Один із фундаторів українського театру.
Розгорнути
Народився Марко Бараболя (Рознійчук Іван Федорович)
(1910, с.Ділове Закарпатська область - 1945) - український письменник-сатирик, «королем закарпатського гумору» називали його сучасники.
«Не сумуйте, полонини ! Засихайте, сльози! Зацвітайте, черемшини! Смійтесь, верболози» (Марко Бараболя)
Розгорнути