chrome firefox opera safari iexplorer

У Києві заспіває легендарний Пласідо Домінго

17 квітня 2012 о 14:51

Всесвітньо відомий іспанський тенор Пласідо Домінго дасть двогодинний концерт в центрі української столиці у червні 2012 року.

За інформацією організаторів, на глядачів чекають видовищні спецефекти, сцена для виступу буде обладнана за найсучаснішими технологіями. Також побачити і почути видатного тенора всі бажаючі зможуть на встановлених великих екранах.

У зв'язку з цим видано розпорядження КМДА, згідно з яким 29 червня буде перекрито рух транспорту з 18:00 до 22:00 на розі вулиць Володимирської та Ірининської, на розі вулиць Володимирської та Софійської, на розі вулиць Володимирської та Великої Житомирської, на розі Володимирського проїзду і вулиці Малої Житомирської, а також з боку вулиці А.Тарасової і з боку провулка Рильського.

Джерело: ТСН
Розділи: Новини культури

24 квітня

Інші дати
Народився Дмитро Білоус
(1920, с.Курмани Сумська область - 2004) - український поет, перекладач, літературний критик, громадський діяч. Лауреат Національної премії України ім. Т.Шевченка за книгу «Диво калинове».
Вдягла весна мережану сорочку У день святий звільнившись од турбот І підіймає волошкові очі До віщих, до церковних позолот; Душа стає в цю днину молодою, Забувши, що слова бувають злі І помняться старання добротою, На щедрому пасхальному столі. (Вадим Крищенко)
Розгорнути
Народився Олександр Духнович
(1803, с. Тополі, Словаччина – 1865) - український письменник, культурний діяч, педагог.
Розгорнути