chrome firefox opera safari iexplorer

За футбольним чемпіонатом 2012 можна буде стежити через мобільний

17 квітня 2012 о 11:08

Менше ніж за два місяці до старту чемпіонату створено офіційну прикладну програму Євро-2012 для мобільних телефонів, яка міститиме найбільш детальну інформацію про провідні збірні Старого Світу. Безкоштовна програма буде доступною для користувачів восьми мобільних платформ, в тому числі iOS, Android, Windows Phone, Blackberry, Bada та Java. Як інформує сайт ЄВРО-2012, на безоплатній основі вона запропонує останні новини про турнір і команди, коментарі в прямому ефірі й відео-інтерв'ю, а користувачі платного аккаунта зможуть знайомитися зі статистикою, оглядом найкращих ігрових моментів, а також вибудувати особисті переваги для знайомства з новинами зі стану улюблених команд.
Мобільна програма Євро вперше надасть користувачам можливість ділитися новинами і найсвіжішою інформацією зі своїми друзями і родичами за допомогою Facebook і Twitter.

Програма не тільки знайомитиме уболівальників з останніми новинами, але й допоможе підготуватися до чемпіонату Європи як ніколи раніше. У набір програм для вболівальника увійде функція Photo Fun, яка дозволить видозмінювати фотографії.

Уболівальники, які вирушать до Польщі та України, зможуть скористатися вбудованим туристичним сервісом, який допоможе їм дізнатися більше про приймаючі міста і стадіони, краще орієнтуватися на місці й знайти офіційні фан-зони в Польщі.

Ближче до старту Євро цю програму офіційно оновлять, з'являться додаткові функції: пошук друзів та футбольних місць, повний набір для вболівальника і розширені огляди ігрових моментів.

Нагадаємо, до 14-го чемпіонату Європи з футболу залишилось 52 дні.

25 квітня

Інші дати
Вероніка Черняхівська 
1900 – українська письменниця, поетеса-лірик, перекладачка (медичні праці, «Місячна долина» Дж. Лондона, «Прорість» Е. Золя, «Олівер Твіст» Ч. Діккенса). Онука письменника М. Старицького.
Розгорнути
Народився Микола Трублаїні (Трублаєвський Микола)
(1907, с. Вільшанка, Вінницька область – 1941) - український письменник, автор творів для дітей та юнацтва - «Мандрівки», «Шхуна «Колумб», науково-фантастичного роману «Глибинний шлях».
«Будь хоробрим, витривалим. Це потрібно для Батьківщини, для тебе самого. Учись у мужніх, кмітливих, стійких, наслідуй їх. Вони допоможуть тобі стати справжнім громадянином...» (Микола Трублаїні)
Розгорнути