chrome firefox opera safari iexplorer

Андріївський узвіз відкриється для киян та гостей 2-3 червня

21 травня 2012 о 09:48

Андріївський узвіз в Києві відкриється після реконструкції 2-3 червня поточного року.

Як передає кореспондент УНІАН, про це сьогодні журналістів повідомив голова Київської міської державної адміністрації Олександр Попов.

«Цілком можливо, що ми влаштуємо свято на Андріївському узвозі з культурною програмою в один з вихідних, наприклад, 2 чи 3 червня. Подивимося по тому, як завершуватимуться роботи, нам погода, на жаль, останнім часом заважає... У будь-якому разі цей захід приурочено до святкування (Дня Києва — УНІАН), плюс-мінус кілька днів, покажуть обставини», — сказав він.

О.Попов відзначив, що святкування Дня міста почнеться завтра і триватиме до початку Євро-2012.

«У нас на День міста буде 346 заходів, і тому ми вирішили розпочати святкування з 19 числа з концерту на Майдані Незалежності і закінчити аж на початок Євро-2012, тобто 7-8 червня», — уточнив голова КМДА.

Він також повідомив, що місто виконало всі зобов`язання, пов`язані з проведенням у столиці чемпіонату Європи з футболу.

«Всі зобов`язання перед Євро вже виконані. Робочі питання, пов`язані з впорядкуванням міста, організацією питань руху, інформаційної політики у стадії завершення. Тому ми зустрінемо Євро, зробивши все можливе і неможливе», — додав О.Попов.

Як повідомляв УНІАН, раніше голова Київської міської державної адміністрації О.Попов обіцяв, що кияни на День міста вже зможуть гуляти оновленим Андріївським узвозом.

День Києва традиційно святкується в останні вихідні травня. У 2012 році День Києва припадає на 25-27 травня.

20 квітня

Інші дати
Павло Луспекаєв
1927 –  кіноактор. Знімався в фільмах: роль Верещагіна («Біле сонце пустелі»), «Республіка ШКІД», «Піднята цілина», «Вся королівська рать».
Розгорнути
Ґео (Юрій) Шкурупій 
1903 – український прозаїк, поет, представник напрямку панфутуризм; редактор, кіносценарист.
Розгорнути
 Володимир Шульгін 
1894 – студентський діяч, син Якова Шульгіна, організатор і керівник Української Студентської Громади в Києві. Загинув у бою під Крутами.
Розгорнути