chrome firefox opera safari iexplorer

Відкриття Андріївського узвозу перенесли на червень

19 травня 2012 о 12:04

Андріївський узвіз у Києві відкриється після реконструкції 2-3 червня поточного року.

Як передає кореспондент УНІАН, про це журналістів повідомив голова Київської міської державної адміністрації Олександр Попов.

«Цілком можливо, що ми влаштуємо свято на Андріївському узвозі з культурною програмою в один з вихідних, наприклад, 2 чи 3 червня. Подивимося по тому, як завершуватимуться роботи, нам погода, на жаль, останнім часом заважає... У будь-якому разі цей захід приурочено до святкування (Дня Києва — УНІАН), плюс-мінус кілька днів, покажуть обставини», — сказав він.

О.Попов відзначив, що святкування Дня міста почнеться завтра і триватиме до початку Євро-2012.

«У нас на День міста буде 346 заходів, і тому ми вирішили розпочати святкування з 19 числа з концерту на Майдані Незалежності і закінчити аж на початок Євро-2012, тобто 7-8 червня», — уточнив голова КМДА.

Він також повідомив, що місто виконало всі зобов`язання, пов`язані з проведенням у столиці чемпіонату Європи з футболу.

«Усі зобов`язання перед Євро вже виконані. Робочі питання, пов`язані з впорядкуванням міста, організацією питань руху, інформаційної політики у стадії завершення. Тому ми зустрінемо Євро, зробивши все можливе і неможливе», — додав О.Попов.

Як повідомлялося, раніше голова Київської міської державної адміністрації О.Попов обіцяв, що кияни на День міста вже зможуть гуляти оновленим Андріївським узвозом.

День Києва традиційно святкується в останні вихідні травня. У 2012 році День Києва припадає на 25-27 травня.

Розділи: Суспільство

27 липня

Інші дати
Володимир Воробйов
1876 – професор анатомії, член АН УРСР. Засновник школи функціональної динамічної анатомії. Створив у Харкові перший у світі «Музей становлення людини». Автор «Атласу анатомії людини» в 5 т.
Розгорнути
Володимир Маковський
1870 – український учений у галузі турбінобудування. Засновник вітчизняної наукової школи газотурбобудування.
Розгорнути
Народився Іван Гнатюк
(1929, с. Дзвинячі Тернопільської обл. - 2005) -  український поет. Автор збірок "Паговіння", "Калина", "Повнява", "Жага", "Життя", "Дорога", "Чорнозем", "Турбота" та ін.
Розгорнути
Народився Володимир Короленко
(1853, м.Житомир – 1921) — письменник, журналіст, публіцист і громадський діяч. Автор вторів «Сліпий музикант», «У поганому товаристві», «Сорочинська трагедія» та ін.
«Ні, не вихваляти треба терор, а застерігати від нього, звідки б він не виходив. І благо тій стороні, яка першою зуміє відокремитись від кривавого туману, й першою згадає, що мужність у відкритому бою може йти поряд із людяністю і великодушністю до переможеного… Історія нас розсудить…». (Володимир Короленко).
Розгорнути