chrome firefox opera safari iexplorer

Киянам показали музичний кліп із феєрверків

14 травня 2012 о 06:37

У столиці показали танець салютів. Запускали під музику із відомих кінострічок. Цілу годину столичне небо розривали дванадцять тисяч снарядів.

До шоу ще кілька годин. Поки на вулиці сутеніє, піротехнік Антон перевіряє готовність всіх снарядів.

Почувши про таке, на шоу позїжджались пожежники.

Всі стволи заряжені і готові вибухнути. Ось цей з огляду невеликий снаряд злітає на 200 метрів, і розривається у велетенську кулю.

Найвідоміші фільми очима піротехніків. Під знайомі мелодії салюти розриваються у такт з музикою. Менші запали — зі сцени.

Високі салюти — вибухають з лісу, подалі від глядача.

Танцювати феєрверки вчать ось звідси. На компьютері рухи для салютів прописують піротехнічні режисери.

Кілька тисяч глядачів затикають вуха і мружаться від яскравого шоу. За годину показали десяток фільмів-феєрверків: Пригоди Шуріка, Бригада, Кримінальне чтиво. А найбільше вражень від 9тої роти. У небі влаштували салютну перестрілку.

Джерело: 5 канал
Розділи: Новини культури

26 квітня

Інші дати
Леонід Плющ
1939 –  математик, публіцист, учасник правозахисного руху в СРСР. Дисидент. Член Ініціативної групи захисту прав людини, член Закордонного представництва Української Гельсінської групи.
Розгорнути
Народився Станіслав Тельнюк
(1935, с.Іскрівка Запорізька область – 1990) - український письменник, літературний критик, редактор, перекладач.
Розгорнути
Народився Микола Зеров
(1890, м.Зіньків Полтавська область - 1937) - український літературознавець, лідер «неокласиків», майстер сонетної форми і блискучий перекладач античної поезії.
Емаль Дніпра, сліпучо-синій сплав. Газон алей і голе жовтоглиння, І в поводі прозорого каміння Зелені луки — як розлогий став. Ніколи так жадібно не вбирав Я красоти весняного одіння, Пісок обмілин, жовтобоке ріння, Брунатні лози і смарагди трав. (Микола Зеров)
Розгорнути