chrome firefox opera safari iexplorer

На «Арену Львів» витратять ще 590 тисяч євро – на «консультаційні послуги»

29 травня 2012 о 15:56

Національне Агентство з питань підготовки та проведення в Україні фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу витратить ще 590 тисяч євро на львівський стадіон.

Про це повідомляє Вісник державних закупівель, інформує портал «Наші гроші».

Закупівля проведена в одного учасника – ТОВ «Arenacom» GmbH.

Ця компанія здійснить консультаційні послуги, зокрема перевірку проектної документації, розрахунків, а також перевірку конструкційних та оздоблювальних робіт, що «виконуються на об’єкті на відповідність вимогам УЄФА, міжнародним стандартам, нормам Європейського Союзу та кращим практикам, що звичайно застосовуються – по об’єкту: «Будівництво стадіону на вул. Стрийській – Кільцевій дорозі у м. Львові».

Слід відзначити, що у 2011 перевірка Контрольно-ревізійного управління Львівщини виявила, що «Arenacom» GmbH було перераховано з держбюджету понад 15 мільйонів гривень, хоча фактична вартість зроблених робіт сягає близько 180 тисяч гривень, повідомляють в прокуратурі Львівської області.

У прокуратурі вважають, що держбюджету завдано значної шкоди, відтак справу скеровано до Господарського суду області, писала тоді Німецька хвиля.

Вартість стадіону «Арена Львів» становить 368 мільйонів доларів.

Джерело: ZIK
Розділи: Суспільство

25 квітня

Інші дати
Вероніка Черняхівська 
1900 – українська письменниця, поетеса-лірик, перекладачка (медичні праці, «Місячна долина» Дж. Лондона, «Прорість» Е. Золя, «Олівер Твіст» Ч. Діккенса). Онука письменника М. Старицького.
Розгорнути
Народився Микола Трублаїні (Трублаєвський Микола)
(1907, с. Вільшанка, Вінницька область – 1941) - український письменник, автор творів для дітей та юнацтва - «Мандрівки», «Шхуна «Колумб», науково-фантастичного роману «Глибинний шлях».
«Будь хоробрим, витривалим. Це потрібно для Батьківщини, для тебе самого. Учись у мужніх, кмітливих, стійких, наслідуй їх. Вони допоможуть тобі стати справжнім громадянином...» (Микола Трублаїні)
Розгорнути